Otcom dieťaťa najmladšej Kardashianky bodyguard? Toto hovorí on!

Už niekoľko mesiacov je z nej mama. Najmladšia členka televízneho klanu Kardashianovcov, Kylie Jenner sa však kvôli svojmu potomkovi dostala do rečí.

15.05.2018 09:00
debata
Kylie Jenner v kreácii Alexander Wang. Na... Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
Kylie Jenner v kreácii Alexander Wang. Kylie Jenner v kreácii Alexander Wang. Na snímke aj s partnerom Travisom Scottom.

Hoci otcom bábätka, dcérky Stormi, je raper Travis Scott, objavili sa v médiách aj tvrdenia, že by to mohlo byť celkom inak. Najmä niektorí fanúšikovia začali na internete rozvíjať konšpirácie, že by otcom dieťata mohol byť Jennerovej osobný bodyguard Tim Chung.

Špekulácie to nie sú celkom nemiestne – stačí sa pozrieť na Chunga, ktorý vyzerá ako dokonalý model s vyrysovaným telom a pôvabnou tvárou (na snímke dolu). Vďaka záberom s Jennerovou sa aj z neho už stala celkom slušná celebrita a na internete ho sleduje takmer 800-tisíc ľudí.

Reči o tom, že by malá Stormi mala byť jeho dcérou, však Chunga zasiahli a tvrdí, že úrážajú celú rodinu 20-ročnej Kylie. „Som osoba, ktorá si veľmi potrpí na súkromie a normálne nereagujem na klebety a príbehy, ktoré sú také šialené, až sú na smiech,“ napísal Chung na Instagrame. „Z hlbokého rešpektu voči Kylie, Travisovi aj ich dcére a spoločnej rodine by som však chcel raz a navždy vyhlásiť, že moje interakcie s Kylie a jej rodinou sú limitované na striktne profesionálny kontakt,“ doplnil ešte Chung.

„Neskrýva sa tu žiadna senzácia a chcel by som požiadať médiá, aby viac nezapájali moje meno do vymyslených súvislostí, ktoré sú neuveriteľne urážlivé voči ich rodine,“ rázne vyhlásil fešák, ktorý sprevádza Jennerovú už vyše roka na všetkých verejných a spoločenských akciách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #otec #bodyguard #výmysel #Kylie Jenner

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...