Gregorová sa vrátila k mladému milencovi. Synove slová ju nepotešia

V septembri minulého roka zažívala poníženie zo strany mladého milenca, ktorý zverejnil ich súkromnú konverzáciu aj pikantné fotografie. Herečka Hana Gregorová sa však zjavne k Ondřejovi Koptíkovi vrátila.

14.05.2018 15:02
debata (14)
Herečka Hana Gregorová s partnerom Ondřejom... Foto: Profimedia
Hana Gregorová a Ondřej Koptík Herečka Hana Gregorová s partnerom Ondřejom Koptíkom na archívnom zábere.

Slovenská rodáčka, ktorá bola v minulosti manželkou herca Radoslava Brzobohatého, sa objavila znovu po boku Koptíka po divadelnom predstavení. Paparazzovia dvojicu načapali spolu. Koptík priniesol najprv herečke do divadla kyticu a následne sa spolu obaja presunuli do Gregorovej bytu.

„Nevidela som ho od septembra. Občas sme si zavolali a povedala som mu, že ak vôbec niekedy, tak moja podmienka je liečba. A že na tom trvám. Zobrala som ho tam a on povedal, že nejde. V tomto som jednoducho radikálna a nie som ochotná toto tolerovať,“ uviedla Gregorová pre šoubiznisovú relácie TopStar.

Spevák a herec Ondřej Brzobohatý. Foto: Benedikt Renč
Ondřej Brzobohatý Spevák a herec Ondřej Brzobohatý.

Tridsaťštyriročný Koptík mal podstúpiť liečbu v psychiatrickej liečebni pre závislosť od drog. „Viem, že to má pod kontrolou, lebo chodí pravidelne každý mesiac k doktorke. Je to fajn a myslím si, že, samozrejme, vzťah je o tolerancii. Ja som bola tolerantná, no len po určitú hranicu. Vie to veľmi dobre, keby sa čokoľvek stalo, som nekompromisná,“ tvrdí herečka a tvári sa, že má situáciu pod kontrolou, hoci mnohí jej známi, ani najbližší ju nechápu.

Ako uviedol český Expres.cz, citujúc slová Gregorovej syna Ondřeja Brzobohatého, ten je zo svojej matky sklamaný a nepriamo naznačil, že sa za jej činy hanbí. „Nehnevajte sa, ale neželám si byť akokoľvek spájaný s bulvárnymi eskapádami mojej matky. Svojou prácou a svojimi výstupmi sa obom menám mojich predkov snažíme s mojou ženou robiť česť. Tieto trápne kauzy môžu naše snaženie v očiach mnohých ľudí len brzdiť,“ komentoval spevák a skladateľ, ktorý je ženatý s misskou Taťánou Kuchařovou.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kauza #liečba #škandál #návrat #Hana Gregorová #Ondřej Brzobohatý #bulvár #Ondřej Koptík

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...