Komička Amy Schumer: Moje zásnuby? Žiadna romantika to nebola

Spôsob, akým ju jej terajší manžel, šéfkuchár Chris Fischer požiadal o ruku, tradičný nebol.

16.05.2018 09:30
Komička Amy Schumer prišla v kreácii Calvin Klein. Foto: ,
Komička Amy Schumer.
debata

„Spôsob žiadosti o moju ruku bol taký zvláštny. Ešte som spala. On na mňa hodil krabicu a povedal: ‚Pozri sa, to som pre teba kúpil.‘“

Medzičasom sa jej tento spôsob zdá byť úsmevný, ale vtedy snúbenca práve za takúto žiadosť pochválila. Prehnané a dramatické scény ako z filmu či seriálu považuje herečka a komička za trápne. V šou „Saturday Night Live“ opísala ďalej: „Je to stále to isté. Muž si kľakne na koleno a žena je vždy šokovaná a povie: ‚Ah! Ja som vobec nevedela, že ma máš tak rád. Naozaj? Prežiješ svoj život s týmto chlapom a ty ani len netušíš, že ťa má rád‘,“ opísala.

Komička sa za vychyteného šéfkuchára, Chrisa Fischera, vydala vo februári v Malibu. Na ich svadbe sa zúčastnilo približne 80 hostí, nechýbali medzi nimi hviezdy ako Jake Gyllenhaal, David Spade, Jennifer Lawrence, Larry David či Jennifer Aniston.

Amy Beth Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej show Inside Amy Schumer, za ktorú získala v roku 2015 cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár. Vďaka tejto snímke ju nominovali na Zlatý glóbus. Zahrala si tiež v akčnej komédii Dámska jazda (2017). Predvlani sa stala historicky prvou ženou, ktorá sa dostala do rebríčka najlepšie platených komikov podľa magazínu Forbes, kde sa umiestnila na štvrtej priečke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Saturday Night Live #Amy Schumer

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...