Príde či nepríde? Účasť otca Meghan Markleovej na jej svadbe je neistá

Britský princ Harry a jeho americká snúbenica Meghan Markle požiadali o pochopenie a ohľaduplnosť potom, čo bulvárny server TMZ priniesol správu, že otec herečky nepríde na jej svadbu, ktorá sa bude konať v sobotu na hrade Windsor.

15.05.2018 11:00
Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018. Foto: ,
Meghan Markle sa v soboru vydá za princa Harryho.
debata

Správu o neúčasti nevestinho otca ako takú Kensingtonský palác nepotvrdil, ani nevyvrátil. Podľa pôvodných informácií mal Thomas Markle svoju dcéru priviesť k oltáru.

„Toto je pre pani Markleovú hlboko osobný okamih v dňoch pred jej svadbou,“ uviedol Kensingtonský palác vo vyhlásení. Markle a princ Harry v ňom požiadali verejnosť, aby pochopenie a ohľady, ktoré berie na nich dvoch, brala „v tejto ťažkej situácii“ tiež na Thomasa Marklea.

Americký bulvárny server TMZ v pondelok uviedol, že Thomas Markle sa sobotňajšej svadby v kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor nezúčastní. Otec snúbenice princa Harryho pred niekoľkými dňami prekonal infarkt, podľa bulvárneho serveru TMZ je ale hlavným dôvodom jeho plánovanej neúčasti na svadbe fakt, že nechce svoju dcéru či kráľovskú rodinu uviesť do rozpakov.

Jeho rozhodnutie podľa serveru súvisí so správami, ktoré sa objavili v britskej tlači o nedávno zverejnených fotografiách otca Meghan Markleovej. Vyšlo totiž najavo, že ich neurobil paparazzi, ale boli po dohovore s otcom Harryho snúbenice zinscenované. Za fotografovanie Thomas Markle prijal peniaze, išlo mu vraj ale predovšetkým o to, aby nebol fotografovaný v nelichotivých situáciách.

Thomas Markle žije v ústraní v Spojených štátoch a v Mexiku. S matkou Meghan markleovej, Doriou Raglandovou, sa rozviedol v čase, keď bola nastávajúca členka britskej kráľovskej rodiny ešte dieťa. Počas svadby, ktorá sa uskutoční v sobotu, mal podľa pôvodných plánov Markle svoju dcéru priviesť k oltáru.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...