Zuzana Kanócz je tretíkrát tehotná. Správa zaskočila ju aj Loja

Už onedlho sa stane trojnásobnou mamou. Herečka Zuzana Kanócz, ktorú momentálne diváci môžu vidieť v seriáli Za sklom II., je tehotná.

15.05.2018 12:25
Zuzana Kanócz Foto:
Herečka Zuzana Kanócz.
debata (2)

Informáciu herečka potvrdila pre týždenník Šarm.

„Bábätko nebolo plánované a bolo to pre nás veľké prekvapenie,“ uviedla herečka pre časopis. Podľa jeho informácií by mala byť už v šiestom mesiaci tehotenstva, takže pôrod stihne ešte v letných mesiacoch.

Kanócz, ktorej životným partnerom je kolega Juraj Loj, už vychováva syna Lucasa a dcéru Izabellu. „Juraj bol takisto prekvapený ako ja, pretože sme mali už iné plány. Ale prijali sme to a tešíme sa z nášho tretieho dieťatka,“ dodala pre Šarm herečka.

V rozhovore pre ženský magazín Pravdy MiA v decembri minulého roka uviedla, že materstvo je pre ňu veľmi vzácny zážitok, ktorý si vždy chcela užiť a aj preto si nikdy nepomáhala opatrovateľkami. „Nie užiť v zmysle, ruka hore, ideme sa zabávať. Ten čas som chcela prežiť so všetkým dobrým aj ťažkým. Lebo, ak je matka s dieťaťom 24 hodín denne, niekedy je to veľmi náročné. Myslím si, že ak od neho pravidelne odchádza, je to jednoduchšia cesta. Dieťa je do šiestich rokov súčasťou matky – pretavujú sa doň všetky jej emócie, strach, radosť. Veľmi intenzívne vníma svoje okolie a ja som sa nechcela spoliehať na človeka, ktorý je možno vyškolený, možno má mnoho skúseností, ale neviem, akým spôsobom by riešil isté situácie bežné v detskom veku. Mala som jasnú predstavu o výchove mojich detí a nechcela som to nechať na cudzieho človeka,“ uviedla Kanócz. Pri treťom bábätku nepochybne zotrvá v podobnom modeli.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Zuzana Kanócz #Juraj Loj

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...