Angelina Jolie pristála v Londýne! Objaví sa na kráľovskej svadbe?

Veľké špekulácie vyvolala herečka a filantropka Angelina Jolie, keď sa vo štvrtok objavila na londýnskom letisku Heathrow. Médiá okamžite začali špekulovať o jej účasti na kráľovskej svadbe.

18.05.2018 13:00
debata
Herečka Angelina Jolie si obliekla kreáciu... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Angelina Jolie si obliekla kreáciu Ralph & Russo. Herečka Angelina Jolie si obliekla kreáciu Ralph & Russo.

Štyridsaťdvaročná hollywoodska hviezda, ktorá je matkou šiestich detí, však podľa správ magazínu People na veľký deň D britského princa Harryho a jeho vyvolenej – herečky Meghan Markleovej, namierené nemá.

Ako uvádza americký časopis, Jolie bude v Londýne hosťujúcou profesorkou na londýnskej škole ekonomiky a politológie. Zároveň vraj má stretnutie s predstaviteľmi vlády, aby odštartovala iniciatívu na prevenciu proti sexuálnemu násiliu.

Príťažlivá hollywoodska herečka tiež údajne vo Veľkej Británii nakrúca pokračovanie filmu Vládkyňa zla, ktorý pred pár rokmi ovládol rebríčky návštevnosti kín. Medzi menami známych hostí by sa mal objaviť spevák Elton John, ktorý údajne má novomanželom aj zaspievať.

Pozvanie potvrdila aj herečka Priyanka Chopra, ktorá sa s herečkou Meghan Markleovou dlhé roky kamaráti. Hovorí sa tiež o prítomnosti americkej tenistky Sereny Williamsovej alebo futbalistu Davida Beckhama.

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #Angelina Jolie #škola #účasť #svadba princa Harryho

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...