Rozhodnuté: Meghan Markleovú privedie k oltáru princ Charles!

Americkú herečku Meghan Markle, ktorá sa v sobotu vydá za britského princa Harryho, privedie k oltáru ženíchov otec, princ Charles.

18.05.2018 13:11
debata (18)
Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018. Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018. Meghan Markle na zábere z 19. apríla 2018.

Dnes o tom informoval Kensingtonský palác s tým, že Meghan o to svojho budúceho svokra požiadala a on súhlasil. Podľa vyhlásenia je princ z Walesu rád, že ju môže takýmto spôsobom privítať v kráľovskej rodine.

Nevesta pritom len vo štvrtok potvrdila, že na sobáši v Kaplnke svätého Juraja na anglickom hrade Windsor sa nezúčastní jej otec Thomas, ktorý musel počas tohto týždňa podstúpiť operáciu srdca.

Tridsaťtriročný syn princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany a o tri roky staršia rodáčka z Los Angeles tvoria pár od roku 2016. Zasnúbili sa v novembri, pričom šťastnú novinku oznámili zástupcovia Clarence House, oficiálneho sídla Harryho otca.

Harry dal Meghan zlatý snubný prsteň s tromi diamantmi, ktorý sám navrhol. Dva zo spomínaných diamantov svojho času patrili princovej matke. Herečka pred sobášom prijala krst aj konfirmáciu anglikánskej cirkvi.

Novomanželia sa bezprostredne po sobáši nevydajú na svadobnú cestu, krátko po slávnosti ich už totiž čakajú prvé povinnosti. Dvojica sa 22. mája zúčastní na záhradnej párty v Buckinghamskom paláci pri príležitosti očakávaných 70. narodenín princa Charlesa. Manželia budú po svadbe bývať v Nottingham Cottage v Kensingtonskom paláci.

18 debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles #oltár #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....