Tajomstvo Müllerovej ukážkovej formy? Paličky a chôdza v prírode!

Moderátorka Soňa Müllerová už roky púta pozornosť svojím príťažlivým vzhľadom a ukážkovou postavou. Žeby konečne odhalila svoje tajomstvo?

20.05.2018 12:00
debata (3)
zväčšiť Zľava: Soňa Müllerová, Lucia Okoličányová a... Foto: Martina Cimermanová, Martinus
Soňa Müllerová, Lucia Okoličányová a Vera Wisterová Zľava: Soňa Müllerová, Lucia Okoličányová a Vera Wisterová počas krstu knihy Moderný nordic walking. Kráčame za zdravím.

Tvár relácie Dámsky klub sa pred pár dňami objavila na krste novej knižky, ktorá sa týka zdravia a najmä čoraz populárnejšej aktivity menom nordic walking. Venuje sa mu aj ona sama. Hoci nedávno si musela od „chodenia“ dať pauzu, kvôli neočakávanému úrazu, Müllerová je inak veľkou fanúšičkou nordic walkingu. Asi aj preto si ju autorka knihy Lucia Okoličányová, zakladateľka Slovenskej asociácie nordic walking, vybrala za jednu z krstných mám.

Moderátorka Soňa Müllerová. Foto: Peter Frolo
Moderátorka Soňa Müllerová. Moderátorka Soňa Müllerová.

„Tak ako mňa inšpirovala Lucia a táto športová aktivita, tak si želám, aby kniha inšpirovala čo najviac ľudí, aby sa pridali a vyskúšali nordic walking. Aby ich zasiahli všetky skvelé zdravotné benefity. Aby nás bolo čo najviac, ktorí budeme kráčať týmto smerom. Každý pohyb je dobrý a keď človeka ešte k tomu aj baví, je to ideálne,“ uviedla pre médiá 56-ročná Müllerová.

Jej spolusudičkou sa stala ďalšia pôvabná moderátorka Vera Wisterová. „Som vďačná, že práve vďaka Lucii som mohla objaviť nordic walking. Nepoznám iný šport, ktorý je taký univerzálny, otvorený všetkým vekovým a váhovým kategóriám. Želám jej, aby čo najviac ľudí objavilo čaro chodenia s paličkami v prírode a robili tak niečo pre svoje telo a dušu,“ komentovala s úsmevom Wisterová.

Obe krstné mamy sa venujú tejto športovej aktivite a patria k jej veľkým fanúšičkám. O tom, aké benefity prináša, sa netreba dohadovať. Ich forma hovorí za všetko.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Soňa Müllerová #Vera Wisterová #Nordic walking

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...