Tu je menu, na ktorom si pochutnávali hostia na svadbe Harryho a Meghan

Kráľovná Alžbeta II. organizovala na hrade Windsor recepciu pre novomanželov, princa Harryho a americkú herečku Meghan Markleovú a ich svadobčanov.

19.05.2018 17:01
David Beckham a jeho manželka Victoria Beckham... Foto: ,
David Beckham a jeho manželka Victoria Beckham dostali pozvanie na recepciu.
debata (5)

Médiá na ňu síce prístup nemali, ale na verejnosť sa dostali podrobnosti o jedálničku. 600 hostí si pochutnávalo okrem iného na škótskych homároch, grilovanej anglickej špargli či kroketách plnených konfitovaným windsorským jahňacím.

Svadobní hostia vybrané pochúťky, medzi ktorými sú najmä britské produkty, konzumujú postojačky. Šéfkuchár pre nich pripravil najrôznejšie jednohubky a ďalšie pokrmy servírované v malých miskách, napríklad kuracie frikasé s hubami či hráškové rizoto.

Kráľovná Alžbeta II. s manželom.
Prince Harry prichádza do Kaplnky svätého...
+39Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney.

Okrem šampanského sa ako dezert podávajú napríklad pistáciové makronky, rebarborové koláčiky a koláčiky s pomarančovým crème brûlée. Počas recepcie dôjde aj na krájanie citrónovo-bazovej torty, ktorú na svadbu upiekla cukrárka Claire Ptak. Na jej prípravu bolo použitých okrem iného 200 citrónov a desať fliaš bazového sirupu z panstva Sandringham kráľovnej Alžbety.

S príhovorom na recepcii vystúpi ženích i nevesta. Rovnako by mal prehovoriť Harryho otec, princ Charles. Pár si údajne ako svoj prvý tanec vybral pieseň I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me) speváčky Whitney Houstonovej, napísal britský denník The Daily Telegraph. Meghan Marke sa vraj v roku 2016 médiám zverila, že ide o jej obľúbenú pieseň.

Bozk mladomanželov pred Kaplnkou svätého Juraja.
Princ Harry as manželkou pózujú už ako manželia...
+5Mladomanželia, princ Harry a Meghan, sa vezú v...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II. #svadba princa Harryho

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...