Meghan a Harry sa v utorok ukážu na verejnom podujatí, medové týždne počkajú

Meghan Markle má po svadbe s princom Harrym vo Windsore vlastnú stránku na oficiálnom webovom sídle britskej kráľovskej rodiny. Prezrádza niečo o plánoch novej vojvodkyne zo Sussexu v čase, keď sa novomanželia pripravujú na svoje prvé oficiálne povinnosti.

21.05.2018 14:03
princ Harry, Meghan markle Foto: ,
Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu, opúšťajú Windsorský zámok a mieria na večernú recepciu do Frogmore House.
debata

Nová stránka na webe royal.uk obsahuje Meghanin krátky životopis, ktorý sa zameriava najmä na jej sociálnu a charitatívnu angažovanosť už od mladého veku. Jej hereckú kariéru však spomína len veľmi okrajovo, informovali v noci na pondelok agentúra DPA a televízia Sky News. Stránka potvrdzuje, že Meghan sa ujme „kráľovských povinností na podporu kráľovnej“ Alžbety II., a to v Spojenom kráľovstve i v zahraničí. Okrem toho bude vojvodkyňa tráviť čas podporou dobročinných organizácií.

Meghan (36) sa už pred sobášom s Harrym sociálne angažovala a zasadzovala sa napríklad ako vyslankyňa OSN za účasť žien na politike. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu odišli v nedeľu večer z Windsorského zámku po svojej sobotňajšej svadbe, ktorú sledovali milióny ľudí na celom svete. Oficiálne miesta nepotvrdili, kam smerujú, no ich oficiálnou rezidenciou je budova Nottingham Cottage v areáli Kensingtonského paláca v Londýne.

Bozk mladomanželov pred Kaplnkou svätého Juraja.
Princ Harry as manželkou pózujú už ako manželia...
+5Mladomanželia, princ Harry a Meghan, sa vezú v...

Stále ešte nevedno, kam pôjdu na svadobnú cestu, aj keď sa očakáva, že medové týždne strávia v Namíbii alebo Botswane v južnej Afrike. S tým však musia počkať, pretože v utorok sa Meghan a Harry na svojom prvom verejnom podujatí ako manželia zúčastnia v Buckinghamskom paláci spolu s Harryho otcom princom Charlesom na recepcii pre zástupcov charitatívnych organizácií.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...