Mel B je na výchovu troch detí sama! Prezradila, čo jej pomáha

Anglická speváčka Mel B každý deň medituje. Členka skupiny Spice Girls to uviedla v rozhovore pre magazín OK! s tým, že jej chvíle ticha pomáhajú počas výchovy troch detí.

22.05.2018 14:00
Mel B alias Melanie Brown Foto: ,
Speváčka a tanečnica Mel B na štarte šou America's Got Talent v kalifornskej Pasadene.
debata

„Som sama na výchovu troch detí, čo môže byť náročné, no ja som veľmi milujúca matka. Poriadne sa spolu zabávame. Každý deň meditujem a milujem to. Tých 20 minút ticha využívam na to, aby som sa znova naštartovala. Od 19 rokov som majsterkou v rejki a venujem sa tomu aj spolu s deťmi. Je to veľmi upokojujúce,“ prezradila 42-ročná speváčka, ktorá má dcéry Phoenix, Angel a Madison.

Mel B, celým menom Melanie Janine Brown, sa preslávila v spomínanej dievčenskej skupine Spice Girls. Formácia vydala tri štúdiové albumy – Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Jej členky, ktorými boli aj Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie C a Geri Halliwell, si však po vydaní posledného menovaného dali pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné a predstavili sa spolu aj na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012. Mel B má na konte dve sólovky – Hot (2000) a L.A. State Of Mind (2005).

debata chyba
Viac na túto tému: #Mel B #meditácia

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...