Sú dokonalí! Pozrite si Harryho a Meghan na oficiálnych svadobných fotkách

Kráľovskí mladomanželia sa postavili pred objektív fotografa Alexiho Lubomirskiho.

22.05.2018 11:00
debata (5)

Kensingtonský palác v pondelok poobede zverejnil oficiálne svadobné fotografie mladomanželov, princa Harryho (33) a Meghan Markleovej (36). Kráľovská dvojica a napokon aj celá rodina si zapózovali pred objektívom uznávaného módneho fotografa Alexiho Lubomirskiho.

Oficiálna svadobná fotografia britského princa... Foto: TASR, Alexi Lubomirski
princ Harry, meghan Markle Oficiálna svadobná fotografia britského princa Harryho a Meghan Markleovej po sobáši na východnej terase kráľovského zámku vo Windsore.

Na čierno-bielom zábere pózuje dvojica po sobáši sediac na schodoch východnej terasy Windsorského hradu. Harry sa usmieva do objektívu a rukou objíma svoju krásnu manželku. Jej tvár fotograf zabral z profilu, Meghan v rukách drží svadobnú kyticu.

Na ďalšej oficiálnej snímke už mladomanželia pózujú aj s ostatnými členmi oboch rodín. Okrem malých družbov a družičiek na zábere nechýbajú ani princ William s manželkou či kráľovná Alžbeta II. Po nevestinom boku sa usmieva jej mama, Doria Ragland.

Oficiálna svadobná fotografia britského princa... Foto: TASR, Alexi Lubomirski
princ Harry, Meghan Markle Oficiálna svadobná fotografia britského princa Harryho a Meghan Markleovej (v strede) po sobáši v kráľovskom zámku vo Windsore v sobotu 19. mája 2018. Na snímke zľava v hornom rade: Jasper Dyer, vojvodkyňa z Cornwallu Camilla, princ Charles, matka nevesty Doria Raglandová a princ William. V strednom rade zľava: Brian Mulroney, princ Philip, kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa z Cambridgea Kate, princezná Charlotte, princ George, Rylan Littová a John Mulroney. V dolnom rade zľava: Ivy Mulroneyová, Florence van Cutsemová, Zalie Warrenová a Remi Littová.

Na poslednej fotografii sú mladomanželia obklopení deťmi – ich malými družičkami a družbami, ktorí ich sprevádzali počas svadby. Meghan aj Harry pôsobia na fotografii uvoľnene a zdá sa, že počas fototermínu s deťmi panovala v sále Windsorského hradu príjemná a radostná atmosféra.

Oficiálna svadobná fotografia britského princa... Foto: TASR, Alexi Lubomirski
princ harry, Meghan Markle Oficiálna svadobná fotografia britského princa Harryho a Meghan Markleovej (v strede) po sobáši v kráľovskom zámku vo Windsore. Zľava v hornom rade: Brian Mulroney, Remi Littová, Rylan Littová, Jasper Dyer, Prince George, Ivy Mulroneyová a John Mulroney. V dolnom rade zľava: Zalie Warrenová, princezná Charlotte a Florence van Cutsemová.

O zábery sa postaral fotograf Alexi Lubomirski

Giada Lubomirski a fotograf Alexi Lubomirski... Foto: Reuters, POOL
Alexi Lubomirski Giada Lubomirski a fotograf Alexi Lubomirski (vpravo) na svadbe princa Harryho a Meghan Markleovej.

Alexi Lubomirski sa narodil vo Veľkej Británii, korene jeho otca však siahajú do Poľska. Ako 8-ročný sa presťahoval s matkou a nevlastným otcom do Botswany. Práve jeho nevlastný otec mu daroval prvý fotoaparát ako 11-ročnému a vtedy objavil čaro fotografovania.

Pracoval ako asistent slávneho módneho fotografa Maria Testina, svoje profesionálne portfólio napĺňal zväčša v Londýne. Po štyroch rokoch v ateliéri u Testina začal pracovať samostatne pre magazíny FACE a Harpers Bazaar US. Neskôr pracoval pre prestížne módne magazíny ako Vogue, GQ USA, Allure.

Na svojom konte má spoluprácu s mnohými hollywoodskymi hviezdami, pred jeho objektívom stáli herečky ako Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Jennifer Lopez, Salma Hayek, Katy Perry, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston…

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...