Sisa Sklovská: Mata Hari či Mária Terézia? Miluje obe

Speváčka obľubuje všetky postavy, ktoré stvárňuje na divadelných doskách.

23.05.2018 04:00
Sisa Sklovská Foto:
Sisa Sklovská sa predviedla v koncertnej šou Neberte nám princeznú.
debata

Sklovská má za sebou premiéru koncertnej šou Neberte nám princeznú. "Ja som sa cítila vynikajúco. V projekte Neberte nám princeznú som už od roku 2006, s Mirkou Partlovou sme v ňom úplne od začiatku, takže keď ma Mirka s Paťom oslovili, že si vymysleli niečo takéto a či by som do toho nešla, tak im hovorím, že jasné, do tohto projektu určite áno! A že to je koncertná verzia s tanečníkmi a živou kapelou, tak to je super. Pretože mať vôbec na javisku takú veľkú živú kapelu a zboristov, to posunie celé predstavenie celkom inam,“ poznamenala speváčka. „My sme si to všetci užili. Sledovala som zo zákulisia svojich kolegov a každý šiel úplne naplno,“ dodala.

Patrik Vyskočil, Ján Strasser a Mirka Partlová...
Patrik Vyskočil (v strede) počas koncertnej šou...
+2Mirka Partlová (v strede) počas koncertnej šou...

Na úspech premiéry chcú Partlová s Vyskočilom nadviazať ďalšími predstaveniami. „Týmto sa to len začína. Ukázali sme ľuďom, že to funguje. Pesničky z Neberte nám princeznú sú nadčasové. Myslím si, že takéto veci treba obnovovať a ukazovať ľuďom, že to nie sú žiadne stariny, ale že je to náš slovenský klenot,“ poznamenal Vyskočil. „Teraz budeme šou posúvať ďalej, vychytávať muchy a na jeseň by sme predstavenie chceli expedovať aj mimo Bratislavy,“ doplnil. „Plány sú veľké, chceli by sme s týmto programom spraviť jesenné turné po slovenských mestách. Dúfame, že to vyjde,“ uzavrela Partlová.

Ako sa však vyjadrila, obľubuje všetky postavy, ktoré stvárňuje na divadelných doskách. „Pre mňa je srdcovka úplne všetko, čo v divadle hrám. Keď sa ma niekto pýta, ktorú rolu mám najradšej, tak ani neviem povedať. Proste mám rada tú, ktorú momentálne skúšam,“ povedala.

Charizmatická umelkyňa momentálne nacvičuje ďalší muzikál na historickú nôtu. „Minulý týždeň sme mali akurát derniéru Madame de Pompadour a chystáme ďalší pôvodný slovenský muzikál, Mária Terézia. Rozmýšľali sme, koho by som do tej trilógie k Mata Hari a Madame de Pompadour mohla stvárniť, a keďže Mária Terézia mala výročie a je to vážna postava našich dejín, známa po celom svete, zvolili sme si ju,“ priblížila Sklovská. Muzikál Mária Terézia bude podľa jej slov celkom iný ako inscenácie o Mate Hari či Madame de Pompadour. „Bude modernejšie spracovaný, nielen čo sa týka choreografie, ale aj hudobne,“ prezradila.

Fakt, že môže stvárniť najznámejšiu uhorskú panovníčku, jej lichotí. „Madame de Pompadour a Mata Hari boli skutočne femme fatale, ktoré v živote dosiahli strašne veľa a Mária Terézia bola zas silná panovníčka, takže je o čom hrať. Až na to, že sa mi smejú, či viem, že mala 16 detí… Jasné, že viem. To tam ale, našťastie, stvárňovať nebudem,“ podotkla pobavene speváčka, ktorú môžu diváci a diváčky v súčasnosti vidieť aj vo vedľajšej úlohe muzikálu Mamma Mia!.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sisa Sklovska #Mária Terézia

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...