Harry a Meghan na verejnosti už ako manželia! Láska visela vo vzduchu

Britský princ Harry s manželkou Meghan sa v utorok zúčastnili recepcie v londýnskom Buckinghamskom paláci na počesť 70. narodenín princa Charlesa.

23.05.2018 09:02
debata (5)

Šlo o prvé verejné podujatie novomanželov od ich sobotňajšej veľkolepej svadby, ktorú sledovali milióny ľudí na celom svete.

Britský princ Harry s manželkou Meghan sa v... Foto: Reuters, POOL
Britský princ Harry s manželkou Meghan Britský princ Harry s manželkou Meghan sa v utorok zúčastnili recepcie v londýnskom Buckinghamskom paláci.

Na podujatí v záhrade paláca Harry predniesol krátky prejav. Svojho otca princa Charlesa v ňom ocenil za programy zamerané na pomoc mladým ľuďom zo sociálne slabých rodín či zvyšovanie povedomia verejnosti o potrebe ochrany životného prostredia.

„Máš za sebou neuveriteľné množstvo práce, ktorá výrazne zmenila a mení život mnohým ľuďom nielen v Británii, ale aj po celom svete,“ povedal Harry otcovi. Na margo Charlesových charitatívnych aktivít Harry dodal, že otec nimi inšpiroval aj jeho brata princa Williama.

Recepcie v záhrade Buckinghamského paláca, londýnskom sídle kráľovnej Alžbety II., sa zúčastnilo 6500 hostí. Medzi účastníkmi boli aj vojenskí kadeti a príslušníci pohotovostných zložiek, ktorí zasahovali počas teroristického útoku v anglickom meste Manchester z vlaňajšieho 22. mája.

Meghan  na recepcii v Buckinghamskom paláci, s... Foto: Reuters, POOL
Meghan Meghan na recepcii v Buckinghamskom paláci, s Camillou a princom Charlesom.

Meghan si na túto príležitosť obliekla šaty značky Goat, hlavu jej zdobil klobúk Philip Treacy. Na jej ruke svietil akvamarínový prsteň, ktorý dostala v deň svadby ako dar od princa Harryho. Kedysi patril jeho matke, princeznej Diane.

Princ Harry a Meghan ako ukázali prvýkrát na...
Princ Harry s manželkou na garden párty v...
+4Princ Harry a Meghan na garden párty v...

Harry (33) a Meghan (36) sa rozhodli odložiť svoje medové týždne a po sobotňajšej svadbe vo Windsorskom zámku sa vrátili do Londýna. Stále ešte nevedno, kam pôjdu na svadobnú cestu, aj keď sa očakáva, že ju strávia v Namíbii alebo Botswane v južnej Afrike. Od svadby používajú titul vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan Markle

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...