Brad Pitt je najlepší, spomína na exmilenca Paltrow. Toto pre ňu spravil!

Už dávnejšie sa vie o tom, že herečka Gwyneth Paltrow patrí medzi hollywoodske hviezdy, ktoré zažili obťažovanie producentom Harveym Weinsteinom. Stalo sa tak v čase, keď tvorila pár s Bradom Pittom.

25.05.2018 00:00
Brad Pitt - špeciál - oslava päťdesiatka - ako... Foto: ,
Herecký pár Gwyneth Paltrow a Brad Pitt na archívnom zábere z roku 1996.
debata

Hoci Paltrow sa doposiaľ detailnejšie nevyjadrovala k celému incidentu, ktorý sa udial pred rokmi, výnimku spravila v rozhlasovej šou Howarda Sterna. „Došlo medzi nami k incidentu v hotelovej izbe, kde Harvey odrazu na mňa vyštartoval. Prišlo to z ničoho nič, cítila som sa ako oklamaná, istým spôsobom bol pre mňa Harvey ako otcovský vzor,“ opísala situáciu Paltrow.

Potom všetkom jej vraj navrhol masáž. Herečka bola v šoku, netušila, čo má robiť, hoci odmietla. „Mala som s jeho štúdiom podpísanú zmluvu na dva filmy. Nevedela som, či ich nezruší, alebo či sa nebude chcieť pomstiť,“ uviedla v relácii.

Ako sa priznala rozhlasovému moderátorovi, následne o tom povedala svojmu vtedajšiemu partnerovi Pittovi. Ten slávneho producenta konfrontoval osobne len o pár dní neskôr na premiére hry Hamlet na Broadway. „Doslova ho hodil energicky o stenu a to, čo spravil, bolo fantastické,“ opísala situáciu Paltrow. „Ak sa ešte raz k nej budeš správať tak nevhodne, zabijem ťa,“ zakričal vraj Pitt na slávneho hollywoodskeho producenta.

„Využil vplyv svojej slávy a moci, aby ma ochránil vo chvíli, keď som ja sama ani zďaleka ešte žiaden vplyv a moc nemala. Je najlepší,“ opísala svojho ex plavovlasá hviezda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #ochrana #Brad Pitt #Gwyneth Paltrow #partner #bývalý frajer #Harvey Weinstein

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...