Julia Louis-Dreyfus rozosmiala milióny divákov, teraz dostane za to cenu

Americká herečka a producentka Julia Louis-Dreyfus dostane Cenu Marka Twaina za americký humor.

25.05.2018 13:14
Herečka Julia Louis Dreyfuss v kreácii Georges... Foto: ,
Herečka Julia Louis Dreyfus v kreácii Georges Chakra.
debata

Päťdesiatsedemročná rodáčka z New Yorku si prestížne ocenenie prevezme počas ceremoniálu, ktorý sa uskutoční 21. októbra v Kennedyho centre vo Washingtone.

„Tak ako Mark Twain, Julia obohatila americkú kultúru jej ikonickým, nezabudnuteľným a absolútne zábavným štýlom humoru. Počas štyroch desaťročí sme sa z jej nespútane originálnych postáv a jej daru pre fyzickú komédiu išli popukať od smiechu. Julia je vzorom pre mnohých a tešíme sa, že ju môžeme 21. októbra oceniť,“ vyjadrila sa o Louis-Dreyfus prezidentka Kennedyho centra Deborah F. Rutter.

„Len sa pridať k zoznamu významných recipientov je dostatočnou cťou, ale pre mňa ako študentku americkej histórie a literatúry, je mimoriadne potešujúce, že mi pán Twain sám osobne udelí cenu,“ zavtipkovala na margo ocenenia herečka.

Cenu Marka Twaina udeľujú od roku 1998 umelcom, ktorí výrazne ovplyvnili americkú humoristickú scénu. V minulosti ju získali napríklad David Letterman, Bill Murray, Eddie Murphy, Jay Leno, Ellen DeGeneres, Will Ferrell, Tina Fey, Billy Crystal, Steve Martin, Lily Tomlin, Bob Newhart, Whoopi Goldberg či Richard Pryor.

debata chyba
Viac na túto tému: #cena #humor #Julia Louis-Dreyfus

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....