Paltrow sa priznala: Občas fajčím marihuanu, ale kamošky nenútim

Americká herečka Gwyneth Paltrow občas fajčí marihuanu. Štyridsaťpäťročná rodáčka z Los Angeles to prezradila v šou Howarda Sterna, keď sa jej na to spýtal moderátor programu.

26.05.2018 00:00
Gwyneth Paltrow - dámsky smoking, dámsky... Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere.
debata (3)

„Niekedy. V Kalifornii je to už legálne,“ odpovedala herečka. Stern sa jej ďalej spýtal, či fajčila marihuanu aj počas párty, ktorá sa konala pri príležitosti jej zásnub s Bradom Falchukom. Na akcii sa pritom zúčastnili aj Jennifer Aniston, Kate Hudson, Cameron Diaz a Reese Witherspoon.

„Kate nefajčila, pretože je tehotná. Nefajčili sme marihuanu. Nie na tej párty,“ vyjadrila sa držiteľka Oscara, ktorá má doma sošku za výkon vo filme Zamilovaný Shakespeare.

V rovnakej relácii sa Paltrow vyjadrila aj k obťažovaniu slávnym hollywoodskym producentom Harveym Weinsteinom. Prezradila tiež, že v čase incidentu sa za ňu postavil jej priateľ – herec Brad Pitt a dodnes si myslí, že jeho reakcia bola úžasná.

„Využil vplyv svojej slávy a moci, aby ma ochránil vo chvíli, keď som ja sama ani zďaleka ešte žiaden vplyv a moc nemala. Je najlepší,“ opísala svojho ex plavovlasá hviezda.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #marihuana #rozhovor #tajomstvo

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...