Drogový bunker Whitney Houstonovej! Slávny raper kúpil foto za tisíce

O hrozivej drogovej závislosti, s ktorou bojovala speváčka Whitney Houston, informovali médiá roky. Pred časom dokonca prostredníctvom súkromných fotografií.

26.05.2018 10:50
Umelec Kanye West na archívnom zábere z júla 2016. Foto: ,
Umelec Kanye West na archívnom zábere z júla 2016.
debata

Jedna z nich, záber z kúpeľne, ktorý tajne vznikol v roku 2006, šesť rokov pred speváčkinou smrťou, sa čoskoro objaví na obale albume. Ako píše magazín People, inkriminovaný záber zdevastovanej kúpeľne plnej drog a neporiadku, by sa mal objaviť na obale nového albumu rapera Pushy T.

Práva na fotografiu zakúpil spevák Kanye West, ktorý túto nahrávku produkuje. Mal za ne zaplatiť údajne až 85-tisíc dolárov. Pusha T prezradil v rozhovore pre Entertainment Tonight, že obal albumu sa menil na poslednú chvíľu.

„Kanye ho zmenil o jednej nadránom. Nepáčila sa mu pôvodná verzia,“ uviedol raper. Údajne sa snažil prehovoriť Westa, aby nerobil zmeny. Odvolával sa na to, že nebude platiť za fotografiu, ktorá zachytáva dni ťažkej drogovej závislosti slávnej, dnes už zosnulej speváčky. „Nie, toto je presne to, čo musia ľudia vidieť, keď budú počúvať tvoju hudbu. A ja to zaplatím, lebo si môj človek,“ povedal vraj West kolegovi.

„Myslím si, že takto bude obal reprezentovať dokonalý organizovaný chaos. Energia albumu je mierne chaotická, ale zároveň je všetko na svojom mieste,“ komentoval pre médiá West.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Whitney Houston #Kanye West #fotografia #obal #Pusha T

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...