Michal David bojkotuje Českých slávikov, pre reči o kupovaní hlasov

Český spevák Michal David sa rozhodol bojkotovať udeľovanie cien Český slávik. Ako uvádza český spravodajský portál iDNES.cz, môže za to reportáž televízie Prima, v ktorej nepriamo odznelo, že si spevák hlasy kupuje.

23.10.2011 01:21
Janka Daňová, Michal David a Katarína Hasprová
Spevák Michal David.
debata

Má to súvisieť s jeho spoluprácou s Jiřím Pomejem, ktorý nedávno prekvapivo zvíťazil v ankete o najobľúbenejšieho moderátora. V reportáži tiež poukázali na to, že Iveta Bartošová získala divácku cenu TýTý práve v čase, keď bol po jej boku Pomeje. To Davida rozčúlilo tak, že vyhlásil, že so všetkými anketami popularity končí.

„Nepotrebujem, aby mňa a Jirku Pomejeho niekto v televíznej reportáži nepriamo označil za manipulátora s hlasmi v ankete. Samozrejme, chcel som vyhrať, ale rozhodne to nie je najdôležitejšie v mojej kariére. Hlavné je, že ma fanúšikovia podporujú, chodia na moje koncerty a spievajú si na nich spolu so mnou,“ komentoval situáciu 51-ročný spevák a skladateľ.

Svoje rozhodnutie podľa vlastných slov meniť nehodlá, i keď z Českého slávika odstúpiť nemôže. „Ako ma informoval jeho usporiadateľ Jaroslav Těšínský, nezáleží to na mne. Na vyhlásenie ale rozhodne nepôjdem tento rok, ani inokedy. Je zbytočné, aby mi ľudia posielali hlasy. S touto anketou som definitívne skončil,“ skonštatoval Michal David.

Toto vyhlásenie pritom prišlo práve v týždni, keď David zaznamenal hneď niekoľko úspechov. Pokrstil svoj nový album Čas vítězství a prevzal si Zlatú platňu za predaj albumu jeho muzikálu Kat Mydlář.

Pri preberaní ocenenia od vydavateľstva Popron Music zároveň tvorcovia pokrstili dvojdiskovú De Luxe Edition Kata Mydlářa. Michal David v piatok odletel do Ameriky, kde bude podľa vlastných slov rokovať o muzikáloch a najmä relaxovať. „Zdržím sa tam päť dní a potom už znovu naskočím do práce,“ povedal pred odletom

debata chyba

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....