Chvíle, keď sa deti len tak hrajú, si užívam najviac, vraví vojvodkyňa

Sú na očiach verejnosti pravidelne, ale o súkromí nehovoria takmer vôbec. Vojvodkyňa Catherine však tentoraz urobila výnimku.

28.05.2018 00:00
debata
Camilla, manželka princa Charlesa a vojvodkyňa... Foto: Reuters, POOL
Camilla, manželka princa Charlesa Camilla, manželka princa Charlesa a vojvodkyňa Kate (vpravo) na svadbe princa Harryho a Meghan Markleovej.

Manželka princa Williama a mama troch ratolestí sa v otvorenom liste pre verejnosť, ktorý napísala v rámci podpory týždňa detských hospicov, priznala k tomu, že najviac si užíva celkom obyčajné momenty.

„Tráviť spoločne kvalitný čas je veľmi dôležitý aspekt rodinného života a pre mňa ako matku sú najpríjemnejšie často tie jednoduché momenty, keď sa deti len tak hrajú vonku. Také niečo si nadovšetko užívam,“ uviedla Kate, ktorá tretie dieťa porodila len pred niekoľkými týždňami.

V sobotu 19. mája sa potom objavila prvýkrát od pôrodu v spoločnosti na svadbe svojho švagra – princa Harryho, ktorý si bral americkú herečku Meghan Markleovú. Verejnosť porovnávala, ktorá z neviest bola krajšia, keďže v minulosti to bola práve Kate Middleton vo svadobných šatách Alexander McQueen, ktorá ohúrila celý svet.

Zahlasovať v našej ankete môžete aj vy. Tu si pozrite slávne kráľovské nevesty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #krása #rodina #hra #nevesta

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...