Želám mojim dcéram veľa sexu bez pocitu viny, vyhlasuje slávny herec

Väčšina otcov to síce otvorene nepriznáva, ale pre dcéry majú slabosť. Žarty na ich adresu, ako si preverujú potenciálnych partnerov, platia na Slovensku aj za oceánom.

28.05.2018 00:00
Herec William H. Macy a jeho manželka Felicity... Foto: ,
Herec William H. Macy a jeho manželka Felicity Huffman.
debata

Herec William H. Macy je však v tomto smere trošku iný rodič. Hoci sa nedávno priznal, že tiež mal fázu, keď si (zveličene) hovoril, že okolo domu vykope priekopu a bude čakať s brokovnicou na všetkých chlapcov, ktorí by sa chceli priblížiť k jeho dcéram Sofii (17) a Georgii (16).

„Viete, začal som so všetkými tými klišé a potom som si pomyslel… čo naozaj chcem pre moje dcéry,“ uviedol Macy pre magazín US Weekly. „Uvedomil som si, že chcem, aby boli šťastné, aby boli zdravé a dávali na seba pozor. Chcem, aby mali vo svojom živote veľa sexu. Dobrý, zdravý a skvelý sex bez pocitov viny. To im naozaj želám,“ pokračoval Macy.

Priznal tiež, že vníma, ako dnes prežívajú tínedžeri svoju mladosť a je to podľa neho celkom iné, ako keď bol mladý on. „Obe moje dcéry majú okolo stále nejakých kamarátov. Je to pekne bizarné, špeciálne v Sofiinom prípade, keď sa ráno zobudíte a z jej izby vychádza nejaký chlapec. Všetci spia spolu v jednej izbe,“ prezradil.

„Ale nemyslím si, že naozaj majú sex, teda viem, že nemajú,“ doplnil ešte hrdina seriálu Shameless, ktorého manželkou je herečka Felicity Huffman, známa najmä zo seriálu Zúfalé manželky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #výchova #sex #dcéry #William H. Macy

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...