Andersonovej bývalý Tommy Lee je zasa v chomúte! Ženil sa v župane

Nestačilo mu! Už štvrtýkrát do manželského chomúta vstúpil hudobník Tommy Lee, ktorého preslávil najmä divoký vzťah s Pamelou Andersonovou.

28.05.2018 12:49
debata
Brittany Furlan a Tommy Lee na zábere z... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Brittany Furlan a Tommy Lee Brittany Furlan a Tommy Lee na zábere z filmového festivalu Tribeca.

Dnes 55-ročný rocker si cez víkend vzal svoju snúbenicu – modelku Brittany Furlan, ktorá je od neho mladšia o 24 rokov. Dvojica si povedala áno počas skromného obradu v jednom z hotelov v Beverly Hills. Namiesto tradičnej svadobnej výstroje mali na sebe obaja mladomanželia len hotelové župany a na nohách hotelové papuče.

Lee a Furlan sa zasnúbili na sviatok svätého Valentína vo februári, no stretávali sa už od minulého roka. Rodák z gréckych Atén, ktorý je otcom dvoch synov, sa v minulosti uviazal do manželského puta s triom známych dám – prvá bola Elaine Bergen, po nej nasledovalo bezmála šesťročné manželstvo s herečkou Heather Locklearovou.

Treťou manželkou zakladajúceho člena glammetalovej kapely Mötley Crüe bola práve spomenutá Pamela Anderson – ona mu porodila synov Dylana a Brandona.

Po ich rozvode dlhší čas Lee tvrdil, že už do manželského stavu nevstúpi. Zjavne ho prítomnosť a pôvab 31-ročnej Furlanovej presvedčili o opaku.

Did it, I do A LOT

Príspevok, ktorý zdieľa (@tommylee),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #modelka #Tommy Lee #štvrtýkrát

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...