Manželstvo Borisa Beckera sa rozpadlo! Krach po 13 spoločných rokoch

O kríze v manželstve slávneho nemeckého tenisového šampióna Borisa Beckera (50) a Lilly Beckerovej (41) sa už dlhšie šepkalo, nemecké médiá slovo rozchod skloňovali čoraz častejšie.

29.05.2018 13:18
Boris Becker Foto: ,
Boris Becker s manželkou Lilly Becker na archívnej snímke.
debata

A šumy sa potvrdili. Po trinástich spoločných rokoch sa prominentné manželstvo rozpadlo. Dvojica informáciu potvrdila v oficiálnom vyhlásení, ktoré sa v utorok objavilo v nemecnom Bilde.

Pod vyhlásením je podpísaný právny zástupca Beckerovcov, Christian-Oliver Moser. „Pre pani a pána Beckerovcov nebolo toto rozhodnutie po trinástich spoločných rokoch, z toho deväť manželských, ľahké. Tým najhlavnejším je momentálne pre oboch dobro ich syna Amadea,“ píše sa vo vyhlásení. Podľa nemeckého serveru Bild sa párik rozišiel v priateľskej atmosfére po vzájomnej dohode.

Známy tenista a niekdajšia modelka sa spoznali v roku 2005 v Miami, kedy sa začal ich vzťah, ktorý pripomínal jazdu na horskej dráhe. V roku 2009 sa zosobášili v St. Moritz, o rok nato prišiel na svet ich spoločný syn Amadeus. Z manželstva s Barbarou Beckerovou má tenista ešte synov Noaha (24) a Eliasa (18). Okrem toho je aj otcom Anny Ermakovej (18), ktorá prišla na svet po jeho mimomanželskej afére s modelkou Angelou Ermakovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Boris Becker #Lilly Becker

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...