Takto si žije po svadbe mama Meghan Markleovej! Pohodička v LA, pozrite sa

19. mája si Doria Ragland, mama Meghan Markleovej, vychutnávala kráľovskú svadbu svojej dcéry s britským princom Harrym.

31.05.2018 04:00
debata (3)

Jej výlet do sveta britskej aristokracie sa skončil a ona sa vrátila ku svojmu bežnému životu. V uliciach Los Angeles sa prechádzala so svojimi psami. Práve ona bola jedinou členkou rodiny z nevestinej strany, ktorá sa na obrad do kaplnky svätého Juraja na hrade Windsor dostala.

Zľava: Doria Ragland, princ Charles a jeho... Foto: SITA/AP, Ben Stansall
Doria Ragland Zľava: Doria Ragland, princ Charles a jeho manželka, vojvodkyňa Camilla z Cornwallu.

Kráľovskú svadbu sledovali tri miliardy ľudí po celom svete, tisíce ich prišli priamo do Windsoru. Svet obleteli fotografie Dorie Raglandovej ako sprevádza svoju dcéru počas jej veľkého dńa, ako sa tvári v spoločnosti princa Charlesa či ako pózuje na oficiálej svadobnej fotografii spolu s členmi britskej kráľovskej rodiny.

Doria Ragland, mama Meghan Markleovej, počas... Foto: Profimedia
Doria Ragland Doria Ragland, mama Meghan Markleovej, počas jej prechádzky v Los Angeles.

Stres z nej už viditeľne opadol a ona si v béžovom svetri a červených nohaviciach, so šatkou na hlave, užíva bežný deň v LA. Tvár jej sčasti zakrývali slnečné okuliare, ale na perách jej pohrával jemný úsmev.

Omnoho horúcejie to však pred svadbou roka bolo okolo otca Meghan Markleovej, ktorý sa napokon na svadbu nedostavil. Kvôli zdravotným komplikáciám aj paparazzi fotografiám, za ktoré si nechal zaplatiť, napokon svadbu svojej dcéry oželel.

Oficiálna svadobná fotografia britského princa... Foto: TASR, Alexi Lubomirski
princ Harry, Meghan Markle Oficiálna svadobná fotografia britského princa Harryho a Meghan Markleovej (v strede) po sobáši v kráľovskom zámku vo Windsore v sobotu 19. mája 2018. Na snímke zľava v hornom rade: Jasper Dyer, vojvodkyňa z Cornwallu Camilla, princ Charles, matka nevesty Doria Raglandová a princ William. V strednom rade zľava: Brian Mulroney, princ Philip, kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa z Cambridgea Kate, princezná Charlotte, princ George, Rylan Littová a John Mulroney. V dolnom rade zľava: Ivy Mulroneyová, Florence van Cutsemová, Zalie Warrenová a Remi Littová.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...