Houstonovej ex útočí na Westa: Je to blázon, už by ho niekto mal prefackať

Rozhodnutie rapera Kanye Westa umiestniť na obal nového albumu svojho chránenca Pusha T záber z kúpeľne speváčky Whitney Houstonovej vyvolal rozporuplné reakcie.

01.06.2018 10:00
Bobby Brown a jeho životná partnerka Alicia... Foto: ,
Bobby Brown a jeho životná partnerka Alicia Etheredge na archívnom zábere.
debata

Sklamanie a hnev neskrýva najmä Houstonovej niekdajší manžel – spevák Bobby Brown, s ktorým mala hviezda aj dnes už tiež zosnulú dcéru Bobbi Kristinu. „Je to úplne nechutné,“ uviedol Brown na margo toho, že obal nového albumu rapera Pushu T, ktorý produkoval West, pokrýva fotografia z bulvárneho magazínu – vidieť na nej neporiadok a drogy v kúpeľni speváčky Houstonovej, ktorá dlhodobo bojovala s drogovou závislosťou.

„Prečo by také niečo mal zverejňovať na obale albumu? Je skutočne nechutné, že tam také niečo dali. Je to absolútne bez vkusu a ohľadov,“ komentoval Bobby Brown.

„Kanyemu by sa už niečo malo stať. Je blázon. Vedel som to, keď som ho stretol prvýkrát. A teraz už prekročil hranicu. Potreboval by, aby ho niekto prefackal, aby sa prebral, alebo niečo podobné,“ pokračoval ešte 49-ročný Brown.

West pred pár dňami potvrdil, že na obal albumu Daytona rapera Pushu T, zakúpil ako producent práva na neslávne známu fotografiu hudobnej divy, ktorá dlhé roky bojovali s drogovou závislosťou. Vyjadril sa, že ide o záber, ktorý dokonale vystihuje atmosféru nahrávky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Whitney Houston #Bobby Brown #Kanye West #fotografia #obal #Pusha T

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...