Susedská bitka Page verzus Williams 1:0! Slávni hudobníci sa hádajú roky

Bývalý gitarista skupiny Led Zeppelin Jimmy Page v utorok zaznamenal malé víťazstvo vo vlečúcom sa susedskom spore so spevákom Robbie Williamsom ohľadom výstavby na Williamsovom pozemku.

31.05.2018 13:25
Robbie Williams Foto: ,
Robbie Williams na archívnom zábere.
debata

Londýnske úrady odložili schválenie plánu vyhĺbiť vedľa Williamsovho domu rozsiahlu pivnicu s bazénom, informovali britské médiá. Page si myslí, že výkop by nenávratne poškodil jeho rezidenciu.

Legendárny britský gitarista býva na západe Londýna v luxusnej štvrti Kensington v dome Tower House, ktorý patrí na rovnaký zoznam významných britských stavieb ako napríklad Buckinghamský alebo Westminsterský palác. Williams sa pred rokmi nasťahoval na vedľajšiu adresu a kvôli plánovaným zmenám na pozemku sa s ním Page háda už asi päť rokov.

„Som tu kvôli žiadosti, aby ste urobili všetky opatrenia nevyhnutné na ochranu Tower House pred hrozbou škody, ktorej čelí,“ povedal v utorok Page radným na Kensingtonskej radnici. Výbor pre územné plánovanie následne zdržal vydanie povolenia pre Williamsa. „Myslím, že odloženie bolo veľmi dobrým rozhodnutím,“ povedal Page podľa webu denníka The Guardian.

Radní chcú pred schválením plánov na podzemný priestor právne záruky, že bude nezávisle sledovaná intenzita vibrácií a presun pôdy. Tiež navrhujú zvážiť ochranné opatrenia, napríklad použitie výhradne ručných nástrojov. Williamsovi zástupcovia uistili, že akákoľvek činnosť by bola v súlade s prísnymi regulami.

debata chyba
Viac na túto tému: #Robbie Williams #spor #bazén #susedia #Jimmy Page

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....