Kričala, plakala, myslela, že prídeme o všetko, prezradil o Kardashianke!

Jeden škandál za druhým, jedna kontroverzia za ďalšou - to je bežný život rapera Kanye Westa. Prekvapil zverejnením nového albumu so siedmimi skladbami.

02.06.2018 00:00
Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian Foto: ,
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian na archívnom zábere.
debata

Novinku pod názvom YE predstavil úzkemu okruhu priateľov a novinárov vo Wyomingu a jedna zo skladieb vyvolala veľký záujem. Zachytáva totiž momenty po tom, čo West pobúril verejnosť svojimi komentármi o Afroameričanoch a ich dobrovoľnom zotrvávaní v otroctve. Ale najmä reakciu Westovej manželky Kim Kardashianovej.

„Žena volá, kričí, vraví, prídeme o všetko. Musím ju upokojiť, lebo nevie ani dýchať,“ rapuje v skladbe West. „Hovorím jej, ak chce, môže ma opustiť, ale ona by neodišla. Zostáva,“ pokračuje v texte.

Televízna celebrita Kardashian sa k doterajšej kauze nevyjadrovala a tak je Westov nový rapový song prvým odhalením toho, ako na jeho slová reagovala rodina.

Známy americký raper len nedávno vyvolal nevôľu verejnosti, keď sa ako producent pričinil o to, aby sa na obale albumu rapera Pushu T objavila bulvárna fotografia z kúpeľne Whitney Houstonovej z čias, keď bojovala s ťažkou drogovou závislosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kanye West #rap #skladba #otroctvo

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...