Amanda Seyfried: Svet sa zbláznil, USA zvolili Trumpa, tak som sa vydala!

Prekvapivé rozhodnutie, prečo vstúpiť do stavu manželského, urobila už pred časom herečka Amanda Seyfried, známa najmä z filmovej podoby muzikálu Mamma Mia!.

02.06.2018 00:00
debata
Herečka Amanda Seyfried ajej manžel Thomas... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Amanda Seyfried ajej manžel Thomas Sadoski Herečka Amanda Seyfried ajej manžel Thomas Sadoski na archívnom zábere z MET Gala v New Yorku.

V rozhovore pre magazín Elle prezradila plavovláska, že svojho manžela – herca Thomasa Sadoskiho si vzala v čase, keď v Amerike zvíťazil v prezidentských voľbách Donald Trump. „Bola to jedna z mnohých vecí… Trumpa zvolili, svet sa zbláznil, tak som si povedala. Toto je možno sen, z ktorého sa nikdy nezobudím. Ak je to tak, chcem sa aspoň vydať,“ uviedla Seyfried.

Vydávala sa pritom počas súkromného obradu len pre najbližších a vo vysokom štádiu tehotenstva. Len pár týždňov po svadbe potvrdil jej zástupca médiám, že mladomanželia sa stali rodičmi dcéry.

Tento rok budú môcť diváci vidieť Seyfriedovú v pokračovaní spomenutého muzikálu Mamma Mia!, ktorý prichádza do kín s podtitulom Here we go again. Okrem toho sa objavila aj v sci-fi trilleri Anon, ktorý už mal premiéru vo Veľkej Británii. Kritici však k nemu veľmi milosrdní neboli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Amanda Seyfried #Donald Trump #Thomas Sadoski

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....