Anne Hathaway: Nemôžeš pribrať, povedali mi po získaní úlohy

Áno, aj krásna Anne Hathaway, ovenčená Oscarom, bola šikanovaná za to, ako vyzerá.

03.06.2018 00:00
Herečka Anne Hathaway v kreácii Valentino Haute... Foto: ,
Herečka Anne Hathaway v kreácii Valentino Haute Couture.
debata (2)

35-ročná herečka v „Today“ šou priznala, že často počúvala poznámky na svoju hmotnosť. Najmä v období jej mladosti. „Možno si niekto myslel, aká veľká vec je povedať 16-ročnej tínedžerke: 'Blahoželáme k získaniu úlohy. Teraz už nemôžeš pribrať.“ To sa mi stalo a teraz, po dvadsiatich rokoch si myslím, že mi to mohli povedať aj inak. Ostala som z toho zaskočená."

Tému kilogramov navyše riešila herečka aj v súvislosti s jej prvým tehotenstvom. V roku 2016 priviedla na svet syna Jonathana. Vtedy na túto tému na svojom Instagrame napísala: „Nie je dôvod hanbiť sa za to, že počas tehotenstva priberiete. A takisto nie je hanba, ak vám zhodenie kilogramov trvá o čosi dlhšie.“

Hoci sa zo svojich pokrokov, keď sa po pôrode dostávala späť do formy tešila a ukazovala to aj svojím fanúšikom na Instagrame, ženám dala jasný signál, že o žiadne preteky v tom, kto sa ako skoro dostane po pôrode do formy, nejde. Napriek tomu, že medzi hviezdami takýto trend priam zúri – ukazovať pár týždňov po pôrode dokonalé telá, niektoré hviezdy zostávajú v tomto smere pri zemi.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Anne Hathaway #hmotnosť

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...