Postránecký priznal boj s ťažkou chorobou, je pripravený čeliť jej bez strachu

Jeden z najobsadzovanejších českých hercov, Václav Postránecký, napriek chorobe neprestáva pracovať.

01.06.2018 15:58
Václav Postránecký Foto:
Český herec Václav Postránecký.
debata (5)

Český herec Václav Postránecký priznal, že práve teraz zvádza boj s ťažkou chorobou. „Vážení a milí, v živote každého z nás nastávajú rôzne momenty a rôzne obdobia. V tom svojom práve prežívam zásadnú etapu, kedy sa snažím vrátiť svoje telo s pomocou lekárov do obvyklej kondície. Je ale len na mne, aby som sa k celej veci postavil statočne a čelil tomu bez strachu tak, ako najlepšie dokážem,“ uviedol herec vo vyhlásení pre televíziu Prima.

„Súčasnú situáciu beriem ako novú výzvu a príležitosť. Nechcem sa skrývať ani sa vyhýbať verejnému záujmu, ale verím, že pochopíte, že nové sily by som rád naberal v súkromí so svojimi najbližšími. V niektorých situáciách sú ďalšie slová zbytočné a rozoberanie detailov nežiaduce. Veľmi si vážim vašej podpory a zároveň prosím o rešpektovanie môjho súkromia a uvítam, keď bude v najbližšej dobe mediálny záujem o moju osobu obmedzený na minimum. Ďakujem za pochopenie a teším sa na skoré stretnutie.“

74-ročný herec stále patrí k obsadzovaným hercom a u divákov sa teší značnej popularite. Pred časom sa predstavil v snímke Bajkeri (2017) či Bezva ženská na krku (2016). Diváci ho mohli vidieť aj v úspešnej snímke Bobule (2008) aj v jej pokračovaní 2Bobule (2009). Na svojom konte má vyše stovky filmových či televíznych rolí. Ohromnú popularitu mu priniesol v roku 1982 film S tebou ma baví svet, v ktorom si zahral jednu z hlavných mužských rolí spolu s Júliusom Satinským a Pavlom Novým.

Postránecký vo vyhlásení pre televíziu Prima ešte dodal, že stále sa aktívne podiela na výrobe relácie „Receptář Prima nápadů“, ktorú moderuje a taktiež nakrúca nový seriál.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Václav Postránecký

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...