To by ste na seriálového Sherlocka Holmesa nepovedali! Odvaha mu nechýba

Hviezda kultového seriálu BBC, novodobý Sherlock, Benedict Cumberbatch, sa vyznamenal odvážnym kúskom v reálnom živote.

03.06.2018 14:00
Herec Benedict Cumberbatch (predstaviteľ... Foto: ,
Herec Benedict Cumberbatch (predstaviteľ Doktora Strangea) a jeho manželka Sophie Hunter.
debata

Zadržal totiž lupičov, ktorí napadli jedného z cyklistov rozvážkovej stravovacej firmy Deliveroo. Tá sa o incidente dozvedela od vodiča taxi a v denníku The Sun Cumberbatchovi poďakovala za jeho „hrdinskú akciu“.

Taxikár Manuel Días britskému denníku vykreslil, že práve viezol Cumberbatcha a jeho manželku Sophiu. Práve za rohom od Baker Street vraj spozorovali, ako štvorica útočníkov napadla jedného z doručovateľov Deliveroo.

Cumberbatch bez rozmýšľania vyskočil z auta a chytil jedného z útočníkov. „Ja som držal jedného z tých chlapíkov, Benedict druhého. Vyzeralo to, že presne vie, čo robí. Bol veľmi statočný,“ citoval denník taxikára.

Hercova hovorkyňa sa odmietla k správe vyjadriť. „My všetci z Deliveroo chceme povedať: Vďaka,“ ocenila „Sherlockovu“ pohotovosť firma Deliveroo.

Úloha novodobého Sherlocka Holmsa priniesla Cumberbatchovi svetovú slávu a obdiv fanúšikov. Zhostil sa ale aj postavy matematického génia Alana Turinga vo filme Kód Enigmy a v televíznej dráme BBC stvárnil mladého fyzika Stephena Hawkinga. A pre svoj výrazný hlboký barytón je aj vyhľadávaným rozhlasovým hercom, jeho hlasom hovorí drak v trilógii Hobit.

debata chyba
Viac na túto tému: #Benedict Cumberbatch #Sherlock Holmes

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...