Rachel a Monica z Priateľov si vyrazili na párty! Ktorej to pristalo viac?

Seriál Priatelia sa síce skončil po desiatich sezónach v roku 2004, kamarátstvo Jennifer Anistonovej a Courteney Coxovej však pretrváva dodnes.

04.06.2018 00:00
debata

K priateľstvu patrí aj zábava a tak si dve hviezdy spoločne vyrazili na Chanel párty v Malibu. 49-ročná Aniston na večer zvolila jednoduché dlhé čierne šaty na ramienkach, 53-ročná Cox prišla v bielej blúzke a čiernych nohaviciach. Pred fotografmi sa chytili za ruky a usmievali sa do objektívov. Práve Aniston sa v spoločnosti od rozchodu s Therouxom často neobjavovala, párty v Malibu si však po dlhšom čase ujsť nenechala.

Jennifer Aniston (vľavo) a Courteney Cox na... Foto: Profimedia
Jennifer Aniston Jennifer Aniston (vľavo) a Courteney Cox na Chamel párty v Malibu.

Zatiaľ, čo manželstvo Anistonovej s Justinom Therouxom sa pred pár mesiacmi skončilo rozchodom, Cox má tesne pred svadbou so snúbencom Johnnym McDaidom z kapely Snow Patrol. Podľa britských médií Cox svoju kamarátku požiadala, aby sa stala jej hlavnou družičkou na očakávanej svadbe. „Courteney si nevie predstaviť, že by išla uličkou bez toho, aby mala Jennifer vo svojej blízkosti. Spája ich silné priateľstvo,“ cituje The Mirror zdroj z okolia slávnej dvojice.

Obe herečky preslávil práve seriál Priatelia, ktorý sa v rokoch 1994 – 2004 tešil ohromnej diváckej popularite. Aniston stvárňovala postavu Rachel Greenovej a Cox sa predviedla ako Monica Gellerová. V roku 2003 získala Aniston za rolu Rachel Zlatý glóbus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #priatelia

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...