Zvláštny rozchod Beckerovcov! V Londýne si nažívajú pod jednou strechou

Rozchod manželov Lilly a Borisa Beckerovcov sa minulý týždeň postaral o poriadny mediálny rozruch.

04.06.2018 16:30
Boris Becker Foto: ,
Boris Becker a manželkou Lilly Becker na archívnej snímke.
debata

O svojom rozchode pár informoval oficiálnym vyhlásením, ktoré zverejnil nemecký Bild. Pod vyhlásením bol podpísaný právny zástupca Beckerovcov, Christian-Oliver Moser. "Pre pani a pána Beckerovcov nebolo toto rozhodnutie po trinástich spoločných rokoch, z toho deväť manželských, ľahké. Tým najhlavnejším je momentálne pre oboch dobro ich syna Amadea,“ píše sa vo vyhlásení.

Ako informuje magazín Gala zdroj z okolia páru, manželia stále bývajú v Londýne pod jednou strechou. Spolu s ich 8-ročným synom Amadeon žijú v londýnskej štvrti Wimbledon. Ako sa ďalej píše, zatiaľ sa ani jeden z manželov z ich spoločnej vily neplánuje odsťahovať. Dôvodom má byť práve ich syn, ktorý v blízkosti vily navštevuje školu. Zároneň manželia nechcú, aby mal na Amadea ich rozchod výrazný vplyv. „Vila je dosť veľká na to, aby v nej mal každý z dvojice svoj pokoj a aby si dokázali ísť z cesty,“ vyjadril sa zdroj.

Známy tenista a niekdajšia modelka sa spoznali v roku 2005 v Miami, kedy sa začal ich vzťah, ktorý pripomínal jazdu na horskej dráhe. V roku 2009 sa zosobášili v St. Moritz, o rok nato prišiel na svet ich spoločný syn Amadeus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Boris Becker

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...