Amber Heard už vzťah s Klumovej ex netají! Na rande si vyšla bez podprsenky

Herečka Amber Heard (32) sa preslávila nevydareným, krátkym a škandálmi naplneným manželstvom s oscarovým hercom Johnnym Deppom, po ktorom nasledoval vzťah s miliardárom Elonom Muskom.

08.06.2018 00:00
debata

Vita Schnabela zasa preslávil vzťah s nemeckou modelkou Heidi Klumovou, ktorý sa im po troch rokoch na jaseň rozpadol. O dvojici sa začalo pred časom špekulovať – Amber a Vito mali tvoriť pár.

Amber Heard a Vito Schnabel ruka v ruke na... Foto: Profimedia
Amber Heard Amber Heard a Vito Schnabel ruka v ruke na ulici v New Yorku.

A klebety amerických médií sa už aj potvrdili. Ruka v ruke sa vybrali v New Yorku do vychyteného podniku. Nový párik vo svete svetového šoubiznisu je tak oficiálne na svete! Vito sa po New Yorku prechádzal oblečený v bledých farbách, jeho nová priateľka mala na sebe čiernu sukňu a biele tričko, spod ktorého jej presvitali bradavky. Krásna Amber si na rande vyšla bez podprsenky.

Párik už fotografi spoločne zachytili začiatkom mája, vtedy sa však vzájomným prejavom lásky vyhýbali. Aktuálne si už lásku vychutnávajú aj pred zrakmi Newyorčanov.

Hoci Klumová dôvod septembrového rozchodu so Schnabelom nekomentovala, nemecký magazín BUnte vtedy priniesol správu, že Vito Schnabel mal problémy s políciou. Počas podujatia „Burning Man Festival“ v Kalifornii bol zatknutý za držanie drog. Ako píše spomínaný magazín, na kauciu 4 250 eur bol následne prepustený. Či bolo vtedy Schnabelovo zatknutie povestnou "poslednou kvapkou“ pre štvornásobnú mamu, nie je dodnes jasné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amber Heard #Vito Schnabel

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...