Prvé foto milencov v článku! Rytmus a Alagič pri bozku, lásku želajú všetkým

Najprv to bolo krátke video, teraz aj fotografia! Známy slovenský raper už neskrýva, že miluje moderátorku speváckej šou.

07.06.2018 12:16
debata (3)

Všetkým prajeme lásku, lebo to je najviac!!! @jasmina_alagic

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Slovenský šoubiznis má nový párik a nie je to nikto iný ako raper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič. O tom, že dvojica má pre seba zaľúbenie sa špekulovalo už pred pr mesiacmi – finálne potvrdenie však prišlo až pred pár dňami.

Štyridsaťjedenročný Patrik Vrbovský, ako znie oficiálne meno rapera, tvoril posledné roky dvojicu so speváčkou Darou Rolins. Ich vzťah sa však prekvapivo skončil pred pár mesiacmi. Ešte prekvapujúcejšie mohlo byť pre ich fanúšikov, keď neskôr Rolins naznačila, že dvojica to skončila už dávno a pár mesiacov sa im darilo rozchod tajiť.

Moderátorka speváckej šou Superstar Jasmina Alagič ani v rozhovore pre magazín MiA denníka Pravda nepotvrdila, že randí s Rytmusom. „Sme kamaráti,“ uviedla mimo záznam na otázku. Napriek tomu je však už dnes jasné, že veci sa majú celkom inak.

A fotografia, ktorú Rytmus zverejnil na svojom Instagrame a zachytáva milencov pri spoločnom bozku, hovorí najviac. „Všetkým prajeme lásku, lebo to je najviac!!!,“ znie pod ňou. My ju prajeme tiež.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #pár #Rytmus #slávne páry #Jasmína Alagič

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....