Adamec má nový klip, obsadil aj anorektičku. Radí ženám, dýchaj(te)!

Lukáš Adamec vydáva videoklip k pesničke Dýchaj. Podľa speváka skladba v sebe skrýva silné posolstvo. Odkazuje ňou ženám, aby sa mali rady, také aké sú.

09.06.2018 16:00
Lukáš Adamec Foto:
Spevák Lukáš Adamec na archívnom zábere.,
debata

Košický rodák Lukáš Adamec, verejnosti známy zo speváckych súťaží, potvrdil talent vlastným albumom, ktorý nesie jeho meno. Prvotina z dielne speváka zožala úspech hneď prvým zverejneným singlom Horúca Láska. Stal sa rádiovým hitom, zaujal však i videoklip, ktorý sa minulý rok stal jedným z najpozeranejších videí. V týchto dňoch predstavil nový videoklip k piesni Dýchaj, ktorú si sám otextoval.

„Text mi napadol na chate u svokrovcov v Turčoku, kde som si do prvých akordov dosadil text ‚od rána do večera‘. A čo sa dá robiť od rána do večera? Napríklad pozerať do zrkadla. A kto sa pozerá do zrkadla stále? Ten, kto si chorobne stráži váhu,“ odhalil spevák detaily o vzniku skladby Dýchaj. Zároveň priznáva, že on sám pociťuje, že vek je neúprosný a v kombinácii s hektickým životom sa potrebuje dostať do formy. Prízvukuje však, že je veľmi podstatné, aby sme k svojim premenám pristupovali zodpovedne, zdravo a mali radi samých seba.

Klip natočili za jeden deň, zahrala si v ňom i skutočná anorektička. Autorom videoklipu Dýchaj je režisér Michal Kunes Kováč, ktorý má na konte i úspech minuloročného letného hitu Horúca láska.

„Slečna, ktorá sa podujala s nami poukázať na problémy mnohých nielen dám, je skutočná bojovníčka. Našla silu bojovať so svojím problémom, uvedomuje si skutočnosť, preto si tento klip skutočne vážim. Podľa jej slov sú scény vo videoklipe naozaj autentické. Človek v zrkadle nevidí seba a pomôžu až skutoční priatelia,“ opisuje Adamec silné posolstvo, ktoré v sebe skrýva novinka.

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #singel #skladba #Lukáš Adamec #video #anorexia #posolstvo

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...