Najmilší záber, aký kedy mala! Ruská kráska v parku s tými najbližšími

Pred objektívom už pózovala vo večerných róbach, v bikinách či dokonca celkom nahá. Ani z jedného záberu však nesrší toľko pôvabu a príjemnej emócie, ako z tých, ktoré zhovotili paparazzovia cez víkend.

11.06.2018 10:00
debata (3)
zväčšiť Modelka Irina Shayk a jej partner Bradley... Foto: Profimedia
Irina Shayk a jej partner Bradley Cooper Modelka Irina Shayk a jej partner Bradley Cooper s dcérkou v parku pri rieke Hudson.

Ruská modelka Irina Shayk sa objavila v jednom z newyorských parkov a ako celkom obyčajná partnerka a matka si užívala chvíle so svojimi najbližšími. Po jej boku nechýbal herec a režisér Bradley Cooper, s ktorým ruská topmodelka tvorí pár už niekoľko rokov. Rovnako im spoločnosť robila ich dcérka, ktorá už stihla celkom vyrásť a užíva si prvé momenty schopnosti chodiť a hry s oboma rodičmi.

Shayk a Cooper sa pred časom objavili spolu na akcii MET Gala v New Yorku, kde nechýbali desiatky slávnych modeliek a celebrít. Od intenzívnej práce si však dáva táto 32-ročná brunetka pauzu už nejaký ten mesiac.

„Materstvo ju úplne nadchlo a pohltilo. Veľmi si to celé užíva a je naozaj rada doma s dcérkou,“ uviedol zdroj z okolia Shaykovej.

O tom, či po dieťati plánujú s Cooperom aj svadbu, sa zatiaľ len špekuluje. Samotný pár sa však k ničomu podobnému vyjadrovať nechce.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #rodina #irina Shayk #park #Bradley Cooper #šťastie

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...