Jednu nedeľu v parku... našli sme tam vojvodkyňu Kate! V šatách za 40 eur

Ešte v sobotu popoludní sa usmievala z balkóna Buckinghamského paláca ako dokonalá zástupkyňa kráľovskej rodiny a britskej šľachty. Na druhý deň z nej bola obyčajná mama. Akurát s tým rozdielom, že mala v pätách paparazzov.

11.06.2018 15:15
debata (24)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zabáva so synom... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Kate z Cambridge sa zabáva so synom - princom Georgom. Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zabáva so synom - princom Georgom. Spoločne sa vybrali na Maserati Royal Charity Polo Trophy.

Reč je o vojvodkyni Kate z Cambridge, ktorú v nedeľu zachytili objektívy fotoaparátov na charitatívnom turnaji v konskom póle. Prítomnosť nebola náhodná – medzi účastníkmi turnaja bol aj manžel pôvabnej Catherine, princ William. A tak ho prišla podporiť takmer celá rodina.

Na tráve v parku, kde sa turnaj Maserati Royal Charity Polo Trophy konal, sa objavil princ George aj princezná Charlotte. Najmladší Louis, ktorý sa narodil len pred pár mesiacmi, zatiaľ chýbal. Zostal údajne s pestúnkou.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge (dolu) sa zabáva so... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (dolu) sa zabáva so svojimi deťmi - princom Georgom a princeznou Charlotte. Vojvodkyňa Kate z Cambridge (dolu) sa zabáva so svojimi deťmi - princom Georgom a princeznou Charlotte.

Kate oblečená do jednoduchých letných šiat v belasej farbe vyzerala veľmi spokojne a užívala si chvíle voľna so svojimi deťmi. Spoločnosť jej robila dobrá kamarátka a jej dve ratolesti, takže o zábavu mali kráľovské deti postarané. Zaujímavosťou je, že model šiat, ktorý mala Catherine na sebe, si môže dovoliť každá bežná žena. Ide totiž o šaty značky Zara za necelých 40 eur!

Sobotňajšia oslava narodenín kráľovnej Alžbety II., na ktorej sa zúčastnila celá rodina princa Williama, bola aj veľkým debutom najnovšej členky rodiny – vojvodkyne zo Sussexu Meghan, manželky princa Harryho. O tom, ktorá dáma na akcii žiarila, si prečítajte tu.

zväčšiť Britská vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo)... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Kate z Cambridge sa zabáva so synom - princom Georgom. Britská vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) vzala svoje dve staršie deti, aby spoločne povzbudzovali otca - princa Williama na charitatívnom turnaji v konskom póle.

© Autorské práva vyhradené

24 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #rodina #spoločnosť #park #radosť

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...