Čo robí Alagičovej frajer o poldruhej ráno? Nahý Rytmus opravuje žalúzie!

Najprv tajnosti, teraz azda až možno príliš veľký pohľad do súkromia! Moderátorka Jasmina Alagič odhalila na svojom Instagrame nečakaný moment z jej vzťahu s Rytmusom.

12.06.2018 11:18
Moderátorka Jasmina Alagič a raper Rytmus. Foto:
Moderátorka Jasmina Alagič a raper Rytmus.
debata (2)
Záber na nahého Rytmusa v rámci... Foto: Instagram/JasminaAlagic
Záber na nahého Rytmusa v rámci "instastories" jeho priateľky Jasminy Alagičovej. Záber na nahého Rytmusa v rámci "instastories" jeho priateľky Jasminy Alagičovej.

Hoci doposiaľ to bol najmä známy raper, ktorý sa verejne vyznával z lásky k príťažlivej moderátorke Superstar. Počas uplynulých hodín pridala do „mediálneho ošiaľu“ ohľadom tejto dvojice aj 28-ročná Alagič. Ako inak, na Instagrame.

„Neviem, čo robí váš frajer o poldruhej ráno, ale ten môj opravuje nahý žalúzie,“ znie hlas krásky s bosniansko-maďarskou krvou v žilách.

Hoci ona sama na minivideu nie je, za čiernym závesom celkom jasne vidieť piešťanského rodáka, 40-ročného Rytmusa. A áno, nemá na seba naozaj vôbec nič. Jeho intímne partie však chráni práve tmavý záves.

Alagič tento „odhaľujúci“ moment zverejnila v rámci „instastories“ – teda funkcie, ktorá mapuje dianie za uplynulých 24 hodín a následne zo siete zmizne.

Samotný Rytmus si nový vzťah s krásnou moderátorkou zjavne užíva a je zaľúbený až po uši. Svedčia o tom aspoň jeho vyjadrenia a gestá, ktoré zatiaľ urobil.

Alagič v nedeľu večer poslednýkrát moderovala finálovú súťaž Superstar, v ktorej vyhrala česká speváčka Tereza Mašková. Jej moderátorským kolegom v šou bol Leoš Mareš.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Instagram #nahý #Rytmus #Jasmína Alagič

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...