Prichytení! Jonas a jeho nová láska spolu, zase zbalil najkrajšiu ženu sveta

Len pred pár dňami sa objavili správy o tom, že krásna herečka Priyanka Chopra už možno nie je single. Zbaliť mala kolegu - herca a speváka Nicka Jonasa.

13.06.2018 12:57
debata
Herečka Priyanka Chopra a jej nový priateľ Nick... Foto: Profimedia
Priyanka Chopra a jej nový priateľ Nick Jonas Herečka Priyanka Chopra a jej nový priateľ Nick Jonas odchádzajú zo spoločnej večere v New Yorku.

Klebety sa potvrdili, je dnes už jasné. Dvojicu totiž paparazzovia zachytili spoločne, keď odchádzali zo spoločnej večere v New Yorku. Bývalá Miss World (zvíťazila v roku 2000) a hviezda seriálu Quantico mala na sebe belasé šaty na tenučkých ramienkach a cez plecia prehodené biele sako. Na nohách čierne sandáliky.

Dvadsaťpäťročný Jonas, ktorý je o desať rokov mladší ako jeho nová partnerka, volil športovú kombináciu trička, bielych nohavíc a tenisiek.

Vzťah dvojice vraj už nejaký čas trvá, čo by mohlo potvrdzovať aj to, že indická rodáčka Chopra sa stihla stretnúť aj s Jonasovou rodinou. Práve jeden z jej členov zverejnil aj záber, na ktorom sa herci spoločne k sebe túlia na palube lode počas tzv. Memorial Day.

Najmladšieho člena dnes už neexistujúcej kapely Jonas Brothers spájali v minulosti aj s herečkou Kate Hudsonovou. Zaujímavosťou však je, že pár tvoril bezmála dva roky aj s ďalšou kráľovnou krásy – Miss Universe 2012 a modelkou Oliviou Culpo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #New York #Nick Jonas #pár #Priyanka Chopra #paparazovia

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...