Šafránkovej nástupkyňa! Táto blond Češka bude novou Popoluškou

Režisér Filip Renč pripravuje muzikál Tři oříšky pro Popelku. Pavel Trávníček, ktorý si vo filme zahral princa, sa na divadelných doskách predvedie ako kráľ.

15.06.2018 00:00
debata (21)

Vianoce bez rozprávky Tři oříšky pro Popelku si väčšina z nás nedokáže predstaviť. Filmová rozprávka režiséra Václava Vorlíčka z roku 1973 dokáže pred obrazovky dostať malých aj veľkých divákov dodnes. Hlavnú ženskú postavu si v nej zahrala skvelá herečka Libuše Šafránková, princa stvárnil Pavel Trávníček.

Kateřina Klausová počas tlačovej konferencie k... Foto: Profimedia
Kateřina Klausová Kateřina Klausová počas tlačovej konferencie k muzikálu Tři oříšky pro Popelku.

Po divákmi milovanom príbehu siahol režisér Filip Renč, ktorý mu vdýchne muzikálovú podobu. Šafránková sa v nej síce neukáže, Pavel Trávníček si však zahrá rolu kráľa. Do úlohy Popolušky režisér obsadil 25-ročnú Kateřinu Klausovú, peknú blondínku, s ktorou už spolupracoval aj na filme Lída Baarová. V snímke si zahrala postavu Adiny Mandlovej. Keďže ide o divadelnú postavu, v hlavnej úlohe sa budú s Klausovou striedať ešte Sabina Rojková (foto) a Nikola Ďuricová (video).

Ako informovali tvorcovia na tlačovej konferencii, premiéra muzikálu je naplánovaná na 12. októbra v Prahe a v pláne je 43 predstavení do konca roka. V ďalších úlohách sa na divadelných doskách ukážu Dana Morávková, Jana Švandová, Milan Šteindler a íní.

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #Libuše Šafránková #Tři oříšky pro Popelku

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...