Selena Gomez je strašne škaredá, napísal slávny dizajnér. A prišlo toto!

Ide mu karta! Známy dizajnér Stefano Gabbana, polovica dua Dolce & Gabbana, sa za posledné dni dostal už dvakrát do pozornosti médií, ale aj verejnosti. Nie práve v najlepšom kontexte.

15.06.2018 14:14
debata (5)
Talianski dizajnéri Domenico Dolce (vpravo) a... Foto: SITA/AP, Andre Penner
Talianski dizajnéri Domenico Dolce (vpravo) a Stefano Gabbana z dua Dolce & Gabbana. Talianski dizajnéri Domenico Dolce (vpravo) a Stefano Gabbana z dua Dolce & Gabbana.

Taliansky rodák sa zjavne ponoril do používania sociálnych sietí a vybral si ich za kanál na vyjadrovanie vlastného (niekedy až urážlivého) názoru. Zdá sa však, že prestrelil. Pod fotografiu speváčky Seleny Gomezovej totiž napísal komentár: „Ona je taká škaredá.“ A rozpútala sa poriadne smršť odpovedí od jej fanúšikov, ale aj verejnosti celkovo.

Gabbana, ktorý takto komentoval fotografiu na instagramovom profile stránky TheCatwalkItalia, okamžite dostal odpoveď od jednej z užívateliek. „Nemyslím si, že ste si uvedomili, čo ste práve spravili. S fanúšikmi Seleny sa neradno zahrávať,“ odpísala mu jedna užívateľka, na čo Gabbana len reagoval posmešným „hahahaha“.

Okamžite sa však objavili kritické reakcie na jeho adresu, ale dokonca aj želania toho, aby si pre neho prišla rakovina a podobne.

#selenagomez rocks red dresses Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

Príspevok, ktorý zdieľa The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia),

Gabbana pritom len pred pár dňami celkom výstižne komentoval ďalšiu fotografiu – tentoraz topmodelky Kate Mossovej v minioverale Saint Laurent. „Nie,“ napísal pod záber s otázkou, či sa užívateľom páči, ako niekdajšia supermodelka vyzerá v kreácii.

Duo Dolce & Gabbana, kedysi životní partneri, dnes už len spolupracovníci, má na konte viacero kontroverzií. V minulosti to bolo napríklad vyhlásenie o tom, že si myslia, že adopcie detí homosexuálmi nie sú v poriadku a odmietajú ich. „Sme proti tomu, aby si homosexuáli mohli adoptovať deti. Jediná rodina je tá tradičná. Žiadne chemické potomstvo a prenajaté maternice. Život plynie prirodzene, to sú veci, ktoré by sa nemali meniť,“ uviedli návrhári, ktorí sú sami homosexuáli.

Pôsobenie módnej značky, ktorá nedávno otvorila aj outletový obchod v susednom Rakúsku, sa však spája aj s obrovskými daňovými únikmi, za ktoré ich dokonca v apríli roku 2014 súd odsúdil na väzenie. Ani jeden z nich však nakoniec za mreže nešiel. Proti rozsudku sa odvolali a v októbri toho istého roka sa im podarilo dosiahnuť uzavretie prípadu a preukázanie neviny.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Selena Gomez #Instagram #Kate Moss #názor #verejnosť #Stefano Gabbana

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...