Vlastná hviezda a k nej rozkošná rodinka! Goldblum neskrýva nadšenie

Americký herec Jeff Goldblum má hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

15.06.2018 17:17
Herec Jeff Goldblum odostal vlastnú hviezdu na... Foto: ,
Herec Jeff Goldblum odostal vlastnú hviezdu na Chodníku slávy.
debata

Na slávnostnom odhaľovaní, ktoré sa uskutočnilo 14. júna pred Hologram USA Theatre na slávnom Hollywood Boulevard, 65-ročného umelca sprevádzala jeho manželka Emilie Livingston so synmi Riverom a Charliem, právnik Norm Eisen či herec Ed Begley Jr.

Rodák z West Homesteadu v Pennsylvánii dostal hviezdu s číslom 2 638. „To je moje obľúbené číslo! Nemôžem tomu uveriť,“ zavtipkoval počas odhaľovania Goldblum.

Herec Jeff Goldblum a jeho manželka Emilie... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Jeff Goldblum a jeho manželka Emilie Livingston so synmi Riverom a Charliem pri odhalenej hviezde na Chodníku slávy v Los Angeles. Herec Jeff Goldblum a jeho manželka Emilie Livingston so synmi Riverom a Charliem pri odhalenej hviezde na Chodníku slávy v Los Angeles.

Goldblum počas podujatia poďakoval všetkým ľuďom, s ktorými pracoval vrátane filmárov Roberta Altmana, Davida Cronenberga, Stevena Spielberga a Wesa Andersona, svojej žene za to, že mu na raňajky pripravila palacinky, a poďakoval sa aj svojim synom, ktorí ho napĺňajú „úžasom, rešpektom a hlbokým obdivom“.

Vo svojej reči ocenil aj ďalších tohtoročných recipientov, medzi ktorými sú Jack Black, Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence a myška Minnie. „Podarilo sa nám to, Minnie. Konečne to máš,“ povedal herec.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #Jeff Goldblum

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...