Portman o ex-spolužiakovi, ktorým je Trumpov zať: Je to super zloduch!

Nedávala si servítku pred ústa. Herečka Natalie Portman sa počas návštevy talk-šou Stephena Colberta vyjadrila nevyberavo na adresu Jareda Kushnera.

17.06.2018 00:00
Herečka Natalie Portman vyzerala očarujúco v... Foto: ,
Herečka Natalie Portman na archívnom zábere.
debata

Kushner je manželom modelky a podnikateľky Ivanky Trumpovej a zaťom Donalda Trumpa, súčasného amerického prezidenta. Zároveň je však aj jeho poradcom a práve jeho politické názory a činy vyformovali názor izraelskej rodáčky na neho.

„Vy ste končili na univerzite v rovnakom ročníku ako Jared Kushner,“ opýtal sa herečky moderátor Stephen Colbert. „Áno, to je správna informácia,“ uviedla Portman. Vzápätí však pokračovala, že nanešťastie to nie je niečo, na čo by mohla byť pyšná.

Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner prišli... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner prišli do newyorského baletu spoločne.

„Nedá sa veľa zábavného povedať o niekom, s kým ste sa kamarátili a potom sa z neho stal super zloduch,“ vyhlásila. Následne hviezda pokračovala, citujúc Kushnera, že v niektorom z minulých rozhovorov uviedol, že „všetci priatelia, o ktorých prišiel kvôli politickým názorom, sú ako, keď idete do kozmetického salóna a necháte si urobiť píling, aby ste sa zbavili starej kože“.

„Takže ste niečo ako mŕtva bunka,“ zavtipkoval si Colbert. „A hrdo,“ uzavrela s úsmevom 37-ročná držiteľka Oscara, ktorá nedávno predstavila nový projekt – dokument Eating Animals.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #rozhovor #Natalie Portman #bunka #zloduch #Jared Kushner

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...