Aj dokonalá Meghan občas šliapne vedľa! Ale Harry má aj tak oči len pre ňu

Po vlastnom svadobnom ošiali si čerství manželia princ Harry (33) a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (36), vychutnali svadbu ako pozvaní hostia.

18.06.2018 12:50
debata (3)

Prijali pozvanie na svadbu Celie McCorquodaleovej (29) a Georgea Woodhousea. Mama nevesty, Sarah McCorquodale (63), je sestrou zosnulej princeznej Diany. Celia je tak sesternicou princa Harryho.

Meghan Markle a Prince Harry na svadbe Harryho... Foto: Profimedia
Meghan Markle a Prince Harry Meghan Markle a Prince Harry na svadbe Harryho sesternice Celie McCorquodaleovej.

Prominentná svadba sa konala v kostole v Rochforde a nevestinu hlavu zdobila tiara, ktorú mala na hlave princezná Diana počas svojej svadby s princom Charlesom v roku 1981. Ide o rodinný šperk patriaci do dedičstva Spencerovcov.

A hoci je vojvodkyňa Meghan označovaná, a celkom oprávnene, za módnu ikonu, tento raz svojou voľbou neoslnila a britské médiá nešetrili kritikou. Model luxusnej značky Oscar de la Renta bol pre útlu postavičku peknej Meghan priveľký, modro-biele šaty na nej priam viseli, jej vzhľad nezachránil ani biely klobúčik, ktorý jej zdobil hlavu. Hostí navyše potrápil aj silný vietor, pred ktorým si musela Meghan svoje šaty za vyše 3 000 eur neustáte strážiť.

Kráľovná Alžbeta II. a vojvodkyňa Meghan zo... Foto: SITA/AP, Danny Lawson
Kráľovná Alžbeta II. a vojvodkyňa Meghan zo Sussexu spoločne veselo žartovali. Kráľovná Alžbeta II. a vojvodkyňa Meghan zo Sussexu spoločne veselo žartovali.

Len pred pár dňami Meghan žiarila po boku kráľovnej Alžbety II., ktorú sprevádzala počas jej cesty do grófstva Cheshire na severozápade Anglicka. Na túto udolosť Meghan zvolila elegantné krémové šaty, ktoré lemovali jej peknú postavičku.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan Markle

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...