Kráľovská svadba, akú svet nezažil! Bratranec Alžbety II. si vezme snúbenca

So svadbami akoby sa roztrhlo v britskej kráľovskej rodine vrece. Po sobáši princa Harryho by mala nasledovať svadba princeznej Eugenie. Ale tiež sobáš, ktorý prelomí všetky doterajšie bariéry.

18.06.2018 11:22
Ivar Mountbatten (vpravo) a jeho James Coyle Foto:
Lord Ivar Mountbatten (vpravo) a jeho James Coyle si povedia áno počas sobášného obradu v Devone.
debata (21)

Ako informoval britský Daily Mail, v britskej kráľovskej rodine sa bude konať vôbec prvý sobáš dvoch osôb rovnakého pohlavia. Ženíchom je Lord Ivar Mountbatten, ktorý je bratrancom kráľovnej Alžbety II. a berie si Jamesa Coylea, svojho partnera a pracovníka leteckého dispečingu.

Pre Lorda Mountbattena pôjde už o druhý sobáš. V minulosti bol totiž ženatý s Penelope Thompsonovou, s ktorou dokonca majú tri dcéry. Dvojica sa však neskôr rozviedla (v roku 2011) a priamy potomok britskej kráľovnej Viktórie sa priznal verejne k svojej homosexualite o päť rokov neskôr.

Ako píše The Sun, medzi Mountbattenom, jeho exmanželkou Penny a súčasným partnerom Coyelom vzniklo puto priateľstva. „Ivar je omnoho uvoľnenejší a stal sa z neho veľmi milý a láskavý muž. Tiež začal variť a je z neho skvelý kuchár,“ uviedla pre The Sun jeho exmanželka, ktorá vraj na obrade nebude chýbať.

Ten by sa mal uskutočniť v súkromnej kaplnke v Devone. Dvojica plánuje oslavu s dobrým jedlom a pitím, ale údajne žiadnu tortu s dvoma panáčikmi v smokingu. „Myslím, že namiesto torty si radšej dáme dobrý syr,“ citoval 55-ročného Lorda Mountbattena Daily Mail.

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #sobáš #gay #svadba princa Harryho #Lord Mountbatten

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...