Meghan plakala, keď sa dozvedela, že na svadbu neprídem, tvrdí Thomas Markle

Otec americkej herečky Meghan Markleovej si prial, aby svoju dcéru počas jej svadby s britským princom Harrym mohol priviesť k oltáru.

18.06.2018 15:35
Meghan Markle a princ Harry Foto: ,
Meghan Markle a princ Harry, vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu, opúšťajú Windsorský zámok a mieria na večernú recepciu do Frogmore House.
debata (1)

Američan Thomas Markle v pondelňajšom rozhovore pre televíziu ITV prezradil, že jeho dcéra sa rozplakala, keď jej musel oznámiť, že zo zdravotných dôvodov sa nebude môcť zúčastniť slávnostného obradu v Kaplnke sv. Juraja na kráľovskom hrade Windsor. To, že ho nahradil následník trónu princ Charles, bolo preňho cťou, dodal.

Sedemdesiattriročný Markle sledoval kráľovskú svadbu svojej dcéry z Kalifornie. Harry a Meghan, ktorí po svadbe dostali titul vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, budú podľa neho chcieť mať čoskoro deti.

Svadobný obrad sa za prítomností približne 600 pozvaných hostí konal v sobotu 19. mája v Kaplnke sv. Juraja v areáli Windsorského hradu.

Dvojicu zosobášil arcibiskup canterburský Justin Welby po tom, čo si Harry a Meghan dali sľub vernosti a vymenili si obrúčky. Kázeň predniesla hlava americkej episkopálnej cirkvi Michael Bruce Curry. Bohoslužbu viedol windsorský dekan David Conner.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...