Syn Pamely Anderson a Tommyho Lee zaútočil na otca: Toto zverejnil online!

Väšina hollywoodskych hviezd sa v nedeľu snažila sláviť Deň otcov nejakými srdečnými odkazmi či peknými fotografiami z rodinného prostredia. Medzi muzikantom Tommym Lee a jeho synom Brandonom sa to však zvrhlo.

18.06.2018 17:04
Brandon Thomas Lee na podujatí amfAR Gala New... Foto: ,
Brandon Thomas Lee, syn Pamely Andersonovej a Tommyho Lee, na podujatí amfAR Gala New York.
debata

Známy člen formácie Motley Crue sa na svojom konte na Instagrame vyznal fanúšikom s nasledujúcou správou. „Šťastný deň otcov, kamoši. Nebudem tu sedieť a púšťať von nejaké sra..ky na čítanie. Budem úprimný. Byť otcom nie je jednoduché. Nič vás skutočne nedokáže pripraviť na otcovstvo. Mám rád mojich chlapcov, ale vedia byť tiež pekní srá..i. Taká je pravda,“ napísal Lee na svojom profile.

Odpoveď, ktorú mu uštedril jeho vlastný syn, starší Brandon, ktorého matkou je herečka Pamela Anderson, však asi Leeho nepotešila. „Na to, aby si mohol byť otcom, sa musíš najprv ukázať. Ak si myslíš, že sme naozaj takí zlí, tak si mal prísť na trošku viac narodeninových osláv a bejzbalových zápasov. Niekto ako ty nemohol vychovať muža, ako som ja,“ uviedol na digitálnej platforme Brandon Lee.

„Znovu raz opisuješ našu rodinu v negatívnom svetle. Kto si, kur.a, myslíš, že si,“ pokračoval Brandon Lee a vzápätí zverejnil nedatované video svojho otca, ako leží v bezvedomí (zjavne pod vplyvom alkoholu alebo drog) na zemi v izbe.

Z videa je jasné, že žena (nie je isté, či to je Pamela Anderson) sa snaží zabrániť tomu, kto situáciu nakrúca, aby v tom pokračoval. Na krátkom filme, ktorý medzitým Brandon Lee z Instagramu stiahol, je však celkom jasná totožnosť 54-ročného hudobníka, ktorý sa len nedávno štvrtýkrát oženil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #konflikt #Tommy Lee #Brandon Lee #Deň otcov

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....