Rečičky o kamarátstve bokom! Je to jasné, Bieber zbalil sexy modelku, aha!

Aj v minulosti sa médiá často dohadovali o tom, či medzi spevákom Justinom Bieberom a modelkou Hailey Baldwinovou hrozí niečo vážne. Obaja tvrdili, že sú len kamaráti.

19.06.2018 00:00
debata
Spevák Justin Bieber a jeho... Foto: Profimedia
Justin Bieber a jeho "staronová" priateľka - modelka Hailey Baldwin Spevák Justin Bieber a jeho "staronová" priateľka - modelka Hailey Baldwin v Brooklyne v New Yorku

Dokonca ešte aj pred pár dňami mala dcéra herca Stephena Baldwina pocit, že musí vyvracať domnienky novinárov, že s Bieberom začali chodiť. Lenže, teraz už je to asi zbytočné tajiť.

Dvojicu zachytili objektívy fotografov v New Yorku. Najprv ako ruka v ruke vyšli z hotela, následne v parku, kde Bieber nežne chytal blondínku za koleno. A nechýbali ani momentky spoločných bozkov.

Pre Biebera je zjavne slabosť pre bývalé partnerky jednou z čŕt osobnosti. Len pred pár mesiacmi sa totiž vrátil k svojej bývalke Selene Gomezovej, s ktorou kedysi tvorili pár niekoľko rokov. Ani návrat však nemal šťastný koniec a dvojica sa opätovne rozišla.

Hailey Baldwin sa radí medzi najúspešnejšie modelky súčasnosti a pozornosť sveta sa k nej upiera takmer dennodenne aj vďaka bohatému Instagramu. Hoci na záberoch s Bieberom predviedla svoju ležérnejšiu polohu, len pár dní predtým ju v New Yorku zachytili objektívy ako totálnu dračicu. Vo vysokých šnurovacích čižmách, v čiernych minišatách a s kabelkou Fendi Peekaboo vyzerala supersexy. Niet divu, že Bieberovi opäť poplietla hlavu.

Modelka Hailey Baldwin s kabelkou Fendi... Foto: FENDI
Modelka Hailey Baldwin s kabelkou Fendi Peekaboo Essentially. Modelka Hailey Baldwin s kabelkou Fendi Peekaboo Essentially.

S Baldwinovou kanadského rodáka spájali už v roku 2016 – práve vtedy však obaja zhodne tvrdili, že sú len kamaráti, hoci ich videli bozkávať sa. Dnes už randenie neutaja a my im prajeme všetko dobré. Hoci vo svete prelietavých celebrít sa zároveň pýtame, tentoraz dokedy?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #Justin Bieber #rande #paparazzovia #Hailey Baldwin

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...