Herec Fonda želal Trumpovej synovi pedofilov. Ona žiada o ochranu!

Americká prvá dáma Melania Trumpová požiadala prezidentskú ochranku, aby zaistila bezpečnosť jej dvanásťročného syna Barrona, ktorému sa na sociálnych sieťach vyhrážal americký herec Peter Fonda.

21.06.2018 08:48
Herec Peter Fonda a jeho sestra Jane Fonda. Foto: ,
Herec Peter Fonda a jeho sestra Jane Fonda.
debata (2)

Napísal to americký server The Daily Caller a potvrdila to hovorkyňa Trumpovej. Fonda na Twitteri napísal, že Barron by mal byť Trumpovej odobratý a umiestnený „do klietky s pedofilmi“. Neskôr odkaz vymazal a ospravedlnil sa.

Fonda, brat herečky Jane Fondovej a syn hollywoodskej hviezdy Henryho Fondu, je vášnivým odporcom prezidenta Donalda Trumpa a nemilosrdným kritikom odoberania detí prisťahovalcom bez dokladov na hraniciach USA s Mexikom.

Kontroverzný postup pohraničníkov bol dôsledkom Trumpovej kampane proti nelegálnej migrácii. Prezident v stredu novým nariadením v praxi rozdeľovanie rodín zastavil.

Fonda pre televíziu Fox News povedal, že jeho výzva by mala Melaniu a Trumpovu dcéru Ivanku prinútiť k tomu, aby s prezidentom hovorili o „špinavosti pri oddeľovaní matiek od ich malých detí“.

Nevyberanými slovami herec častoval aj ministerku vnútornej bezpečnosti Kirstjen Nielsenovú, ktorá tvrdý postup proti migrantom obhajovala. Podľa Fondu by mala byť postavená na pranier na Manhattane a zbičovaná za prítomnosti filmových kamier, ktoré by akt uchovali pre potomstvo.

Pozornosti emotívneho herca neušla ani hovorkyňa Bieleho domu Sarah Sanders. Jej deti Fonda navrhuje násilne odoslať do Arkansasu a zveriť ich do starostlivosti „Stephena Goebbelsa Millerta“. Miller je šéfom sekcie Bieleho domu pre vnútornú politiku a je považovaný za hlavného iniciátora kritizovanej praxe na hraniciach.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #ochrana #kritika #odoberanie detí #Peter Fonda #imigračná politika #Donald Trump

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...